Vlad Sezonul 4

Vlad Sez.4 Ep.5 Online din 4 Octombrie 2021 HD

Vlad 4 octombrie 2021

Vizionati in seara de luni, pe blog serialul Vlad sezonul 4 episodul 5 din 4 Octombrie 2021 difuzat online in format HD.

Acum, începând de luni, un nou personaj va complica, și mai tare, planurile de răzbunare și va începe să-și lase amprenta asupra finalului. Cel care va interpreta noul rol este Augustin Viziru, celebrul actor. Este cunoscut în lumea criminală drept Chiky Chan și va fi jucat de unul dintre cei mai puternici și carismatici actori de la noi – Augustin Viziru. Apariția lui Augustin în serial are, din nou, o dublă valență comico-dramatică: el va interveni decisiv în direcția răzbunării, dar va aduce și zâmbetele pe chipurile telespectatorilor noștri, fiind liderul unui grup pestriț, plin de surprize”.

Intre sezoane am vazut Ezel, varianta turca (2009-2011). Primul film turcesc pe care l-am vazut (poate si ultimul. Dupa ce am vazut Ezel, VLAD mi se pare o gluma proasta. Habar nu aveam ca a fost preluat de la turci si adaptat de PRO TV. Desi distributia VLAD e una de exceptie, nici nu se compara cu actorii turci. Si cand ma gandesc ca atunci cand am inceput sa ma uit la VLAD ma minunam ca romanii sunt in stare sa faca un serial atat de modern si captivant. Am fost dezamagita cand am aflat ca de fapt e o capodopera turceasca. Macar daca ar fi pastrat mai mult din varianta originala.

Asa ca in aceasta seara trecem cu totii prin noi intamplari ce ne vor tine cu sufletul la gura, razbunarea lui Vlad este din ce in ce mai aproape sa fie indeplinita, insa personaje cheie apar in tot acest peisaj si risca sa-i puna piedici in a duce la bun sfarsit tot acest plan. Nu pierdeti sa urmariti Vlad 4 octombrie 2021 de la 21:30 pe protv. Deasemenea va invitam sa comentam impreuna intamplari din cadrul acestui episod..

Varianta 1.


Varianta 2.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!