Vlad Sezonul 4

Vlad Sezonul 4 Ep. 6 din 18 Octombrie 2021 Online

vlad sezonul 4 episodul 6

Vizionati in seara de luni, pe blog serialul Vlad sezonul 4 episodul 6 din 18 Octombrie 2021 difuzat online in format HD.

Nu prea mai inteleg serialul asta, pana sa înceapă îl așteptam cu nerăbdare, dar acuma nu prea mai e ce trebuie. De ce trebuia să moară nea Petre și Cezar nu înțeleg.Ivana aia nu prea îi inteleg rostul,dar în fine. Pana la urmă,Vlad este Adrian că nu prea seamănă, si cum se va termina serialul pentru că normal, Leo și Ștefan ar trebuie sa plătească, dar vad că nu se intampla nimic în sensul asta. Nea petre a fost tatal lui adrian care la abandonat când a intrat nevinovat în închisoare dar adevăratul tatal lui a fost și va rămâne cezar pentru ca el a fost cel care la crezut și la făcut un om puternic.

Intre sezoane am vazut Ezel, varianta turca (2009-2011). Primul film turcesc pe care l-am vazut (poate si ultimul. Dupa ce am vazut Ezel, VLAD mi se pare o gluma proasta. Habar nu aveam ca a fost preluat de la turci si adaptat de PRO TV. Desi distributia VLAD e una de exceptie, nici nu se compara cu actorii turci. Si cand ma gandesc ca atunci cand am inceput sa ma uit la VLAD ma minunam ca romanii sunt in stare sa faca un serial atat de modern si captivant. Am fost dezamagita cand am aflat ca de fapt e o capodopera turceasca. Macar daca ar fi pastrat mai mult din varianta originala.

Asa ca in aceasta seara trecem cu totii prin noi intamplari ce ne vor tine cu sufletul la gura, razbunarea lui Vlad este din ce in ce mai aproape sa fie indeplinita, insa personaje cheie apar in tot acest peisaj si risca sa-i puna piedici in a duce la bun sfarsit tot acest plan. Nu pierdeti sa urmariti Vlad 18 octombrie 2021 de la 21:30 pe protv. Deasemenea va invitam sa comentam impreuna intamplari din cadrul acestui episod.

Varianta 1.


Varianta 2.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!