Vlad Sezonul 4

Vlad Sezonul 4 Ep. 7 online 25 Octombrie 2021 HD

vlad sezonul 4 episodul 7

Vizionati in seara de luni, pe blog serialul Vlad sezonul 4 episodul 7 din 25 Octombrie 2021 difuzat online in format HD.

Sincer din tot serialul, povestea lui Tibor mi s a parut cea mai buna. Reprezinta perfect latura idioata a tarii noastre, pe care toata lumea o ignora. Stiu foarte bine la fel ca multi dintre fani ca povestea serialului este o licenta a serialului turcesc, Ezel. Din toate personajele, Tibor imi aduce cel mai mult de personajul din serialul turcesc, Tevfik, restul personajelor nu mai aduc a nimic din cele din primul serial. George e un actor de exceptie. Pacat ca oamenii ca el n au succes la noi in tara. Productiile noastre sunt extrem de mediocre si e foarte greu sa se ridice la un standard international. In orice caz, licentiat sau nu, serialul Vlad e un succes national care pot sa pariez ca va fi de succes si in strainatate. O adaptare geniu a Contelui de Monte Cristo, transcrisa la zilele noastre. Cei care nu pot aprecia munca depusa de actorii nostrii si de toti oamenii din spatele camerelor, si blameaza “lipsa de inspiratie” si de originalitate pentru simplul fapt ca “este 70% asemanator” cu serialul Ezel, sigur n au citit in viata lor cartea din care este adaptat serialul. Si daca n ar fi existat serialul turcesc, tot aceasi poveste ar fi fost, poate fara detalii gen “Leo Cleste – Karpetin Ali (Clestele e mana lui dreapta)”, “Stefan Dragomir – Cengiz Atay (milionar)” sau “Vlad Pop – Ezel Bayraktar (cartofor)”. Respect tuturor celor ce au lucrat la acest proiect, imi doresc sa va revad cat mai curand pe micul ecran, si sa astept din nou fara pic de rabdare ziua de luni pentru un nou episod.

Intre sezoane am vazut Ezel, varianta turca (2009-2011). Primul film turcesc pe care l-am vazut (poate si ultimul. Dupa ce am vazut Ezel, VLAD mi se pare o gluma proasta. Habar nu aveam ca a fost preluat de la turci si adaptat de PRO TV. Desi distributia VLAD e una de exceptie, nici nu se compara cu actorii turci. Si cand ma gandesc ca atunci cand am inceput sa ma uit la VLAD ma minunam ca romanii sunt in stare sa faca un serial atat de modern si captivant. Am fost dezamagita cand am aflat ca de fapt e o capodopera turceasca. Macar daca ar fi pastrat mai mult din varianta originala.

Asa ca in aceasta seara trecem cu totii prin noi intamplari ce ne vor tine cu sufletul la gura, razbunarea lui Vlad este din ce in ce mai aproape sa fie indeplinita, insa personaje cheie apar in tot acest peisaj si risca sa-i puna piedici in a duce la bun sfarsit tot acest plan. Nu pierdeti sa urmariti Vlad 25 octombrie 2021 de la 21:30 pe protv. Deasemenea va invitam sa comentam impreuna intamplari din cadrul acestui episod.

SERVER 1.


SERVER 2.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!