Vlad Sezonul 4 Ep. 8 din 1 Noiembrie 2021 Online

Va invitam sa urmariti dupa difuzarea la tv, azi la 1 Noiembrie 2021 serialul difuzat in fiecare luni seara, VLAD Sezon 4 Episod 8 online integral HD.
vlad sezonul 4 episodul 8

Vizionati in seara de luni, pe blog serialul Vlad sezonul 4 episodul 8 din 1 Noiembrie 2021 difuzat online in format HD.

Mă uit la el doar pentru că vreau să văd finalul...dar după mine farmecul s-a pierdut în momentul în care a dispărut din serial Tybor! Și oricum ultimul sezon nu mai are nici o legătură cu ce s-a întâmplat până acum! Nici măcar răzbunare nu mai e! A dispărut conflictul CEZAR-IORDACHE,a dispărut conflictul VLAD cu restul-acum îl are cu TOTEANU...inexistent până acum,chiar sunt curios ce final fericit o să fie...cu CEZAR mort,cu PETRE mort din cauza lui VLAD, iar apariția acelui personaj cu chipul lui ANUȚEI mi se pare trasă de păr!Mă rog...tot curios sunt!

Intre sezoane am vazut Ezel, varianta turca (2009-2011). Primul film turcesc pe care l-am vazut (poate si ultimul. Dupa ce am vazut Ezel, VLAD mi se pare o gluma proasta. Habar nu aveam ca a fost preluat de la turci si adaptat de PRO TV. Desi distributia VLAD e una de exceptie, nici nu se compara cu actorii turci. Si cand ma gandesc ca atunci cand am inceput sa ma uit la VLAD ma minunam ca romanii sunt in stare sa faca un serial atat de modern si captivant. Am fost dezamagita cand am aflat ca de fapt e o capodopera turceasca. Macar daca ar fi pastrat mai mult din varianta originala.

Asa ca in aceasta seara trecem cu totii prin noi intamplari ce ne vor tine cu sufletul la gura, razbunarea lui Vlad este din ce in ce mai aproape sa fie indeplinita, insa personaje cheie apar in tot acest peisaj si risca sa-i puna piedici in a duce la bun sfarsit tot acest plan. Nu pierdeti sa urmariti Vlad 1 noiembrie 2021 de la 21:30 pe protv. Deasemenea va invitam sa comentam impreuna intamplari din cadrul acestui episod.

SERVER 1.
SERVER 2.