Vlad Sezonul 4 Episodul 6 din 11 Octombrie 2021 FHD

Aici pe site puteti urmari online, serialul romanesc VLAD sezonul 4 episodul 6 difuzat in data de 11 Octombrie 2021 online si integral absolut HD.
Vlad Sezonul 4 Episodul 6

Vizionati in seara de luni, pe blog serialul Vlad sezonul 4 episodul 6 din 11 Octombrie 2021 difuzat online in format HD.

Sper ca episodul din seara asta sa nu fie o lălăială mizera ca precedentul si sa arate ca un serial asa cum trebuie. Oricum, am zis de la incepur, prost tare facut acest serial, iar de sunet cat se poate de slab, incredibil de slab (nu stiu cine 'semneaza" sunetul acestui proiect dar trebuia concediat din prima secunda) insa cum la ProTv se angajeaza pe cumetrii...Sau poate nu ar trebuii sa uit si de echipa de Montaj - surda! Ei nu au urmarit ce au montat?Scenariu parca+replici parca de ***, interpretari stangace grav.In afara de povestea din spatele filmului, rezultatul nu merita mai mult de nota 4/10. Foarte prost facut...si aveam pretentii la Trustul Pro.

Intre sezoane am vazut Ezel, varianta turca (2009-2011). Primul film turcesc pe care l-am vazut (poate si ultimul. Dupa ce am vazut Ezel, VLAD mi se pare o gluma proasta. Habar nu aveam ca a fost preluat de la turci si adaptat de PRO TV. Desi distributia VLAD e una de exceptie, nici nu se compara cu actorii turci. Si cand ma gandesc ca atunci cand am inceput sa ma uit la VLAD ma minunam ca romanii sunt in stare sa faca un serial atat de modern si captivant. Am fost dezamagita cand am aflat ca de fapt e o capodopera turceasca. Macar daca ar fi pastrat mai mult din varianta originala.

Asa ca in aceasta seara trecem cu totii prin noi intamplari ce ne vor tine cu sufletul la gura, razbunarea lui Vlad este din ce in ce mai aproape sa fie indeplinita, insa personaje cheie apar in tot acest peisaj si risca sa-i puna piedici in a duce la bun sfarsit tot acest plan. Nu pierdeti sa urmariti Vlad 11 octombrie 2021 de la 21:30 pe protv. Deasemenea va invitam sa comentam impreuna intamplari din cadrul acestui episod.

Varianta 1 - dupa difuzarea la tv.