Adela

Adela Sezonul 2 Ep.13 online 11 Noiembrie 2021

adela 11 noiembrie 2021

Va asteptam cu editia speciala a telenovelei Adela sezonul 2 episodul 13 va fi difuzat in data de 10 noiembrie 2021 Online.

Episodul asta spune multe nu numai despre povestea Adelei. Am urmarit de la inceput pentru unii actori insa, nu sunt simple seriale, sunt oportunitati si proiecte prin care actorii isi demonstreaza potentialul si talentul, iar cei care ii aleg, profesionismul si experienta. In serialul asta toate personajele se potrivesc manusa, atat ca rol interpretat cat si ca legaturi intre ei. Adela si Andreea sunt fix asa cum ne-am inchipui ca ar arata doua surori in antiteza, Mihai fix acel baiat bun, simplu si destept pe care l-ar indragi oricine, mama Adelei seamana perfect cu ea, Mitu si Nuti absolut perfecti pentru doi parinti de acest gen, Livia si Delia daca nu le-as cunoaste as paria ca sunt si in realitate fiica si mama, etc. Pe scurt, felicitari Ruxandrei si intregii echipe pentru efort si implicare, si actorilor minunati care merita aplaudati, superb totul! Iar scena cu demascarea, cu Mara in centrul atentiei, a pus-o in valoare foarte mult, cred ca nici nu-i mai trebuie lucrare de licenta :)), bravo Mara, bravo tuturor, viitorul ne surade!

Îmi este foarte mila de Mitu săracu o vrut sa spună adevărul dar o fost amenințat de Nuti și Andreea sa nu spună pentru banii. Și acuma o făcut o masa frumoasa Mitu sa spună adevărul ca Adela este fata lui Paul Andronic o avut intenți bune nu rele merita a doua șansă ca s-o purtat frumos cu Adela și o iubito Mitu ca pe fica lui, din câte se pare în promo Andreea îl respinge pe Mitu care fiind tatăl ei adevărat ,aici Nutica are o vina ca Andreea are comportamentul asta și este asa ca nu i-a dat educație.

Adela Sezonul 2 Episodul 13 din 10 noiembrie 2021 HD

Pe scurt, iata povestea noului serialul: Adela (Mara Oprea), este fata unui om bogat insa ea este abandonata la nastere si crescuta de o familie saraca, acestia la randul lor mai aveau o fata pe nume Andreea (Oana Mosneagu). Dupa un timp, tatal biologic al Adelei vine la familia adoptiva sa isi ia fata insa acesta nu isi cunoaste fiica. Mama adoptiva a celor 2 fete il pacaleste pe omul de afaceri, inlocuind-o pe Adela cu Andreea, fata lor. Astfel, Andreea ii ia locul Adelei bucurandu-se de o viata de fata bogata, intr-un cartier din Snagov. Adela va ramane cu familia adoptiva dorinta ei fiind sa devina jurnalista. Pentru a vedea cum se va descoperi adevarul nu ne ramane decat sa urmarim serialul Adela.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 20.30 pe Antena1 iar acum vizionam Adela Sezonul 2 Episodul 13 cu difuzat online integral 10 noiembrie 2021 cu o singura difuzare dupa stiri.

SERVER 1.


SERVER 2.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!