Adela Sezonul 2 Ep.12 din 4 Noiembrie 2021 Online

Vizionati aici pe site, la data de 4 Noiembrie 2021, serialul romanesc difuzat in fiecare joi seara, Adela sezonul 2 episodul 12 online integral HD.
adela 4 noiembrie 2021 online

Va invitam alaturi de noi sa continuam cu Adela sezonul 2 episodul 12 va fi difuzat in data de 4 noiembrie 2021 Online.

Dacă s-ar afla adevărurile în acest sezon,serialul nu ar mai fi captivant,iar creatorii acestuia nu ar mai găsi subiecte de filmat. Subiectul principal al serialului este minciuna: Andreea nu este adevărata fiica a lui Paul Andronic,iar tatăl Anei-Maria a fost omorât de Nuți și Mitu,principalii suspecți, care nu doresc să divulge adevărul. Filmul este foarte frumos ! Dar nu mai imi place de Cristina si Vlad pt ca s au despărțit .Au fumuri în cap de aceea nu se mai inteleg .Nu au dat de greu niciodata de aceea fac mutre si fite .Sa si bage mințile în cap și să se bucure unul de altul si sa nu se despartă .Va pup si va îmbrățișez cu mult drag .

Adela Sezonul 2 Episodul 12 din 4 noiembrie 2021 HD

Pe scurt, iata povestea noului serialul: Adela (Mara Oprea), este fata unui om bogat insa ea este abandonata la nastere si crescuta de o familie saraca, acestia la randul lor mai aveau o fata pe nume Andreea (Oana Mosneagu). Dupa un timp, tatal biologic al Adelei vine la familia adoptiva sa isi ia fata insa acesta nu isi cunoaste fiica. Mama adoptiva a celor 2 fete il pacaleste pe omul de afaceri, inlocuind-o pe Adela cu Andreea, fata lor. Astfel, Andreea ii ia locul Adelei bucurandu-se de o viata de fata bogata, intr-un cartier din Snagov. Adela va ramane cu familia adoptiva dorinta ei fiind sa devina jurnalista. Pentru a vedea cum se va descoperi adevarul nu ne ramane decat sa urmarim serialul Adela.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 20.30 pe Antena1 iar acum vizionam Adela Sezonul 2 Episodul 12 cu difuzat online integral 4 noiembrie 2021 cu o singura difuzare dupa stiri.
SERVER 1.
SERVER 2.