Bravo ai stil

Bravo ai stil Ep. 33 – 3 Noiembrie 2021 Online

bravo ai stil 3 noiembrie 2021 online

Intra aici pentru a urmari online HD, Bravo ai stil sezonul 2 episodul 33 din data de 3 noiembrie 2021 Integral.

Acum când și Victor Sclav s a decis ca îl pasionează hainele și este expert în ele, (el îmbrăcându se cum se îmbracă), noi realizam cum ca urmărim o emisiune de psihologie, unde de la haine s a ajuns in cele mai adânci “minunății” ale mintii, jurații sunt psihologi, când ei de fapt sunt niște caricaturi, aceste fete care nu știu ce cauta ele în viata lor, vestimentar nu mai vb, pt ca și cu stiliști tot verze sunt în mare parte și dacă este asa un chin pt ele și sunt atât de chinuite, de ce nu lasă locul unor fete care poate chiar se îmbracă singure și care vor sa arate personalități, stiluri poate noi și nu aceste “chinuite” cu genți de mii de euroi cumpărate de amanti/iubiți etc k sa se bucure la savarina și cuscrele, cumetrele, ma se le mari din juriu, care sunt niște ducese, burgheze născute cu lingurita de argint în gura. In proportie de 70% are dreptate Ioana Filimon în sensul că uneori la ,, Bravo ai stil” se bate prea mult apa în piuă pe aiureli și banalități fără importanța se se comentează la infinit discutii in contradictoriu /certuri între concurente în loc să ne făceam mai mult pe moda ,stiluri vestimentare adecvate în secolul XXI , care sunt trenurile în toamnă-iarna 2021-2022 .

Bravo ai stil Sezonul 2 Episodul 33 din 3 noiembrie 2021 HD

La fel ca si pana acum, prezentatorii si juratii raman aceeasi din sezonul trecut. prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici, iar cei trei jurați magnifici, Raluca Bădulescu, Tibi Clenci și Maurice Munteanu. Acestia vor juriza de-a lungul editiilor iar cu ajutorul publicului vor decide cine este cea mai stilata vedete din romania. Cea mai frumoasa batalie a stilului va fi difuzata de miercuri pana vineri, de la 22:30, si in fiecare sambata, de la 22:00. Continuam defilarile fara precedent la o noua editie de Bravo ai stil cu celebritati. Tinutele concurentelor nu au fost deloc rele iar asta s-a vazut inca din primul moment. Se observa cumva ca vedetele au ceva mai multa experienta in felul cum isi aleg tinutele. Asa ca se anunta un sezon cel putin interesant, foarte multe concurente cu foarte multa experienta se vor lupta cu fiecare editie.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 22.30 pe KanalD iar acum vizionam Bravo ai stil celebrities Sezonul 2 Episodul 33 cu difuzat online integral 3 noiembrie 2021 dupa serialul serii.

SERVER 1 INTEGRAL.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!