Bravo ai stil

Bravo ai stil Episodul 34 din 4 Noiembrie 2021

bravo ai stil 4 noiembrie 2021 online

Intra aici pentru a urmari online HD, Bravo ai stil sezonul 2 episodul 34 din data de 4 noiembrie 2021 Integral.

Ufff, realitatea și sinceritatea este deținută de această duduie ,,asumată”, poate certăreață, Doamne, câtă răutate poate să dețină in sufletul ei, poi mă fetiță poți să-ti spui punctul de vedere și să fi corect și într-o formă diplomată, daca tu nu poți asta nu înseamnă că ceilalți nu sunt reali, Mada,Viviana, Raluca au spus de fiecare data ceea ce este corect în viziunea lor,iar daca nu au aceeași părere că și a ta, nu înseamnă că sunt false sau nu spun lucrurilor pe nume, sunteți nebune rău, aveți ceva la cap, repet ceea ce este corect și normal pentru tine  nu este obligatoriu sa fie și pentru ceilalți, deșteapta lui pește, ești pusă numai sa bagi batul între gard, sanche, cică sinceră și asumată,apropo sa nu o mai pomenești pe Alexandra Ungureanu, este cu mult peste tine, stai cuminte.

Bravo ai stil Sezonul 2 Episodul 34 din 4 noiembrie 2021 HD

La fel ca si pana acum, prezentatorii si juratii raman aceeasi din sezonul trecut. prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici, iar cei trei jurați magnifici, Raluca Bădulescu, Tibi Clenci și Maurice Munteanu. Acestia vor juriza de-a lungul editiilor iar cu ajutorul publicului vor decide cine este cea mai stilata vedete din romania. Cea mai frumoasa batalie a stilului va fi difuzata de miercuri pana vineri, de la 22:30, si in fiecare sambata, de la 22:00. Continuam defilarile fara precedent la o noua editie de Bravo ai stil cu celebritati. Tinutele concurentelor nu au fost deloc rele iar asta s-a vazut inca din primul moment. Se observa cumva ca vedetele au ceva mai multa experienta in felul cum isi aleg tinutele. Asa ca se anunta un sezon cel putin interesant, foarte multe concurente cu foarte multa experienta se vor lupta cu fiecare editie.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 22.30 pe KanalD iar acum vizionam Bravo ai stil celebrities Sezonul 2 Episodul 34 cu difuzat online integral 4 noiembrie 2021 dupa serialul serii.

SERVER 1 INTEGRAL.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!