Bravo ai stil

Bravo ai stil Episodul 35 online 5 Noiembrie 2021 Integral

bravo ai stil 5 noiembrie 2021 online

Intra aici pentru a urmari online HD, Bravo ai stil sezonul 2 episodul 35 din data de 5 noiembrie 2021 Integral.

La cat de mult isi doreste sa ajunga in finala (ceea ce nu e rau), e cam ciudat că trateaza cu atata indiferenta pregatirea tinutelor, ba chiar apasă pedala, spunand ca prefera sa doarma si sa faca tinuta a doua zi, direct in culise. Pai si cand te duci la o petrecere banala, tot te gandesti macar cu cateva ore înainte, cu ce te imbraci (presupunand ca esti stilata), darămite la o emisiune despre stil, unde ai o ținta? Pe langa faptul ca e cusuta cu ata alba, arata si dezinteres fata de emisiune, fara sa.si dea seama, probabil. La inspiratia ei, incropind ținute de 3 stele in 5 min, cred ca si ea se miră că nu a luat-o Tom Ford in echipa lui, e lipsa de respect indiferent unde te duci, sa te imbraci din portbagaj. Si la serv cand mergi, iti pregatesti hainele, dar la o emisiune despre stil? Le bagi in sac si te duci? Ar fi prea de tot sa fie asa nepăsătoare, de aceea cred ca minte si vine cu ele pregatite. Sacii cu haine din masina, sunt pusi la derută, sa nu se mai comenteze ca are stilist, dar ea stie de acasa exact ce ținută sa poarte in prezentare. Publicul nu e indus in eroare de “victime”, stati linistite. Daca voi apareti la tv nu inseamna ca voi sunteti genii absolute iar telespectatorii sunt manipulabili si neinteligenti, chiar ne jigniti cand spuneti ca publicul e manipulat de anumite persoane care intra in rolul de victima. Oamenii care va urmaresc pot gandi si cu propriul creier fara sa ne dati voi atatea explicatii despre ce a vrut o alta colega sa spuna sau sa faca.

Bravo ai stil Sezonul 2 Episodul 35 din 5 noiembrie 2021 HD

La fel ca si pana acum, prezentatorii si juratii raman aceeasi din sezonul trecut. prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici, iar cei trei jurați magnifici, Raluca Bădulescu, Tibi Clenci și Maurice Munteanu. Acestia vor juriza de-a lungul editiilor iar cu ajutorul publicului vor decide cine este cea mai stilata vedete din romania. Cea mai frumoasa batalie a stilului va fi difuzata de miercuri pana vineri, de la 22:30, si in fiecare sambata, de la 22:00. Continuam defilarile fara precedent la o noua editie de Bravo ai stil cu celebritati. Tinutele concurentelor nu au fost deloc rele iar asta s-a vazut inca din primul moment. Se observa cumva ca vedetele au ceva mai multa experienta in felul cum isi aleg tinutele. Asa ca se anunta un sezon cel putin interesant, foarte multe concurente cu foarte multa experienta se vor lupta cu fiecare editie.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 22.30 pe KanalD iar acum vizionam Bravo ai stil celebrities Sezonul 2 Episodul 35 cu difuzat online integral 5 noiembrie 2021 dupa serialul serii.

SERVER 1 INTEGRAL.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!