Bravo ai stil

Bravo ai stil Episodul 37 online 10 Noiembrie 2021

bravo ai stil 10 noiembrie 2021 online

Intra aici pentru a urmari online HD, Bravo ai stil sezonul 2 episodul 37 din data de 10 noiembrie 2021 Integral.

Nicoleta daca nu ai avut noroc in ramura, nu te freaca ce bani are altcineva sau nu. Persevereaza poate , poate dar la cat esti de mahalagioaica si faptul ca ai acceptat sa fii ispita cred ca nu sunt in avantajul tau. Mădălina, capul sus ești cea mai bună, era de așteptat să înceapă frustrarea și invidia din partea ei de aceea a fost adusă in acest concurs, știind că a trăit cu fostul Mădălinei! Producătorii de la kanal d sunt in stare de orice, asta trebuia să facă sa o aducă pe ființa asta in emisiune ca sa-i strice liniștea in familia Mădălinei? Aceleasi discutii pe bugete si stilisti. Iar Nicoleta nu are nicio jena. Care este pb ei ca alta concurenta isi permite haine sau ceasuri scumpe? Ah am inteles, invidia. Madalina ar trebui sa se imbarbateze si sa nu dea satisfactie tuturor frustratelor! Eu nu înțeleg ce le interesează pe ele dacă are sau nu banii de unde și cum ar banii aceștia,au adus deja in disctutie viața personală și nu este corect și frumos!Ispita dacă ar fii fost și ea mai dulce nu așa acra poate ca acum ai fii avut și tu mai mulți bani și nu te ar mai fii interesat ce avere au alții!

Bravo ai stil Sezonul 2 Episodul 37 din 10 noiembrie 2021 HD

La fel ca si pana acum, prezentatorii si juratii raman aceeasi din sezonul trecut. prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici, iar cei trei jurați magnifici, Raluca Bădulescu, Tibi Clenci și Maurice Munteanu. Acestia vor juriza de-a lungul editiilor iar cu ajutorul publicului vor decide cine este cea mai stilata vedete din romania. Cea mai frumoasa batalie a stilului va fi difuzata de miercuri pana vineri, de la 22:30, si in fiecare sambata, de la 22:00. Continuam defilarile fara precedent la o noua editie de Bravo ai stil cu celebritati. Tinutele concurentelor nu au fost deloc rele iar asta s-a vazut inca din primul moment. Se observa cumva ca vedetele au ceva mai multa experienta in felul cum isi aleg tinutele. Asa ca se anunta un sezon cel putin interesant, foarte multe concurente cu foarte multa experienta se vor lupta cu fiecare editie.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 22.30 pe KanalD iar acum vizionam Bravo ai stil celebrities Sezonul 2 Episodul 37 cu difuzat online integral 10 noiembrie 2021 dupa serialul serii.

SERVER 1 INTEGRAL.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!