Bravo ai stil

Bravo ai stil Episodul 46 online 25 Noiembrie 2021

bravo ai stil 25 noiembrie 2021 online

Intra aici pentru a urmari online HD, Bravo ai stil sezonul 2 episodul 46 din data de 25 noiembrie 2021 Integral.

Răutate pura, cum extrem de rar mi-a fost dat sa văd in viața asta.Foarte ciudat, foarte cringe acest sezon, mi se strânge carnea pe oase când văd atâtea crize si minciuni.Apoi, sunt foarte mirata si impresionata de răbdarea Mădălinei cu care in continuare vorbește foarte frumos in condițiile in care 80% din contextul fiecărui episod de o luna încoace este sa ciuguleasca pe ea Rux prin oamenii ei Ioana și Nicoleta. Femeia asta ma sperie, efectiv ma sperie, probabil mediul din care vine anterior, in care totul era o lupta între ea și restul femeilor pe bărbatul acelor femei, aici Nicoleta ești la bravo ai stil, tu nu ai, dar înțelegi tu, nu trebuie sa sari la gâtul fetelor, aici n aveți bărbați de împărțit, eu nu înțeleg cum e posibil ca 6 dintre femeile astea din platou sa rezoneze una cu alta, iar Nicoleta sa nu rezoneze ma cu nici una, inafara de Ruxandra bineînțeles, oare ea nu se gândește Ba poate problema e la mine, poate îmi da toată lumea cu hate ca am abordat lucrurile gresit, nu s cont fake, nu m a plătit nimeni, urmăresc BAS de la sez 1 și insula iubirii lafel, știu cine ești, știu modul de operare, ori sa spui de Mădălina ca ar calcă pe cadavre sa ajunga unde vrea, când tu la o alta emisiune ispiteai și despărțeai bărbați cu ani de relație in spate, tu conștienta de faptul acesta, pentru niște bani și apariții TV, mie mi se pare nesimțire dusa la extrem, rade ciob de oala sparta, a vorbit Maica Teresa.

Bravo ai stil Sezonul 2 Episodul 46 din 25 noiembrie 2021 HD

La fel ca si pana acum, prezentatorii si juratii raman aceeasi din sezonul trecut. prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici, iar cei trei jurați magnifici, Raluca Bădulescu, Tibi Clenci și Maurice Munteanu. Acestia vor juriza de-a lungul editiilor iar cu ajutorul publicului vor decide cine este cea mai stilata vedete din romania. Cea mai frumoasa batalie a stilului va fi difuzata de miercuri pana vineri, de la 22:30, si in fiecare sambata, de la 22:00. Continuam defilarile fara precedent la o noua editie de Bravo ai stil cu celebritati. Tinutele concurentelor nu au fost deloc rele iar asta s-a vazut inca din primul moment. Se observa cumva ca vedetele au ceva mai multa experienta in felul cum isi aleg tinutele. Asa ca se anunta un sezon cel putin interesant, foarte multe concurente cu foarte multa experienta se vor lupta cu fiecare editie.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 22.30 pe KanalD iar acum vizionam Bravo ai stil celebrities Sezonul 2 Episodul 46 cu difuzat online integral 25 noiembrie 2021 dupa serialul serii.

SERVER 1 INTEGRAL.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!