Destine ratacite

Destine Ratacite Ep. 782 online 1 Noiembrie 2021

destine ratacite 1 noiembrie 2021

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite episodul 782 va fi difuzat in data 1 noiembrie 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 782 din 1 noiembrie 2021 HD

Familia toatã ajunge acasã iar. Kushi zice ne am distrat de ziua lui Simar. Mata gi vede cã uşa casei e deschisã. Sujata zice cum poate fi aşa neatentã doamna Verma. Simar intrã şi simte ceva. Mata gi ii face semn. În casã e fum. Prem vede o spiralã ptr țânțari. El zice de asta e fum. Simar se simte neliniştitã. Ea vede cã candela zeiței e stinsã. Mata gi îşi pune mâinile la cap. Toți sunt şocați . Mata gi aprinde candela iar. Simar simte cã cineva a fost la ei în casã. Mata gi zice lui Prem sã pregãteascã camera ptr Kamya. Prerna zice eu plec dați i camera ei. Prerna se desparte de toți. Simar zice de ce te porți ca o sträinã? Cã ne ai salvat viața. Prerna se uitã la Siddanth. El n o bagã în seamã. Apoi Mata gi ii face semn. Siddanth o opreşte pe Prerna. El zice vei rãmâne dacã spun eu? El zice nu ştiu ce simt. Cã mã simt în siguranțã cu tine. Cã are nevoie de timp. Familia se bucurã. Kamya zice ai cerut o în cãsãtorie? Ei zic nu. Mata gi zice iar e fericire în casa noastrã. Ea spune de o slujbã ptr familie. Ptr linişte.

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45. Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 782 cu traducere inclusa de la data de 1 noiembrie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Server 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!