Destine ratacite

Destine Ratacite Ep. 783 din 2 Noiembrie 2021 Online

destine ratacite 2 noiembrie 2021

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite episodul 783 va fi difuzat in data 2 noiembrie 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 783 din 2 noiembrie 2021 HD

Vrãjitoarea se uitã la Simar pe uşã ea zice cã pânã în noaptea cu lunã plinã nu i pot läsa împreunã. Kamya stinge becul şi Anjali se sperie. Ea zice cã e fantomã. Fiindcã pãrul i se face vârtej. Anjali merge la Prem şi Simar. Kamya zice cã vântul bãtea în pãr. Şi era întuneric. Apoi ea face la felîn camera lui Simar cu becul stins. Apoi Kamya zice sã se uite la filme de groazã toatã noaptea. Ea zice cã Simar nu poate veni cã o doare piciorul. Simar se supãrã. Ea se gândeşte cã oare nu e ceva între ei. Simar tuşeşte ea merge dupã apã. Kamya se uitã la film cu Prem. Ea se pune pe lângã Prem. Simar merge la ei. Kamya pleacã undeva apoi se i a curentul. Pe urmã Simar o vede pe Kamya ca vrãjitoare. Prem vine şi o vede şi el. Apoi curentul vine şi Kamya zice cã e sperieturã. Cã e glumã. Mata gi apare. Şi ea se sperie de Kamya. Ea are perucã. Simar s a speriat rãu.

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45. Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 783 cu traducere inclusa de la data de 2 noiembrie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Server 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!