Destine ratacite

Destine Ratacite Ep. 784 online 3 Noiembrie 2021 HD

destine ratacite 3 noiembrie 2021

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite episodul 784 va fi difuzat in data 3 noiembrie 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 784 din 3 noiembrie 2021 HD

Simar zice cã s a fãcut cã are febrã. Prem zice de cadou. Simar zice nu vreau cadoul tãu. Ea aruncã brãțãrile. Simar zice ia ți bagajul şi pleacã. Simar zice ori rãmâne soția ta Prem aici sau prietena ta. Kamya zice nu spune nimic Prem. Prem zice unde va merge la ora asta. Kamya zice nu am venit cu niciun scop aici. Ea le cere scuze tuturor. Kamya îşi pune bagajul în maşinã. Apoi se desparte de familie. Prerna cu Simar se uitã din uşã. Apoi ea pleacã. Prem e supãrat. Prerna zice ce e Simar? Te gândeşti cã ai greşit? Prerna zice dacã nu fãceai asta poate era mai rãu. Prem zice lui Simar cã n a fãcut bine. Ei se culcã apoi. Vrãjitoarea e acolo în pat. Vrãjitoarea mahamaya zice cã mai sunt 12 ore pânã va fi întâlnirea lui Simar cu Demonul. A doua zi Mata gi merge la înțelept dar el nu e acolo. El nu s a întors de la cãutarea pietrei. Mata gi zice împacã i pe Prem şi Simar. Simar aduce ceai lui Prem. Simar zice ii cer scuze lui Kamya dacã vrei dar nu te purta aşa. Iartã mã. Prem zice cine a zis cã sunt supãrat. Cã oricine ar fi reacționat la fel. Prem zice voi vorbi cu Kamya. Simar zice ce am fãcut?

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45. Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 784 cu traducere inclusa de la data de 3 noiembrie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Server 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!