Destine ratacite

Destine Ratacite Ep. 787 din 6 Noiembrie 2021

destine ratacite 6 noiembrie 2021

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite episodul 787 va fi difuzat in data 6 noiembrie 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 787 din 6 noiembrie 2021 HD

Simar zice dar cum se poate asta? Preotul zice eu i am spus asta. El a spus cã şi Kamya poate face asta cã a vãzut coincidențã în horoscopurile lor. Simar zice trebuie s o opresc. Preotul zice stai. Altfel eforturile vor fi în zadar. Preotul zice a spus meditația de 108 ori e gata ritualul. Kamya se dã jos de pe cuie. Ea are sânge pe tãlpi. Mata gi mulțumeşte lui Kamya. Ea spune cã ptr Simar şi Prem a fãcut asta. Preotul zice i a ofranda asta. Kamya zice ia ofranda Simar! Simar mãnâncã ofranda. Preotul pleacã. Pe urmã familia merge cu Kamya în camerã. Prem zice nu era nevoie de asta. Cã n am simțit lipsa copiilor. Kamya zice dați vã o şansã. Kushi cu Pari vin jos, Prerna vorbeşte cu un om de cortul ptr nuntã. Kushi zice mã ocup eu. Pari zice calitatea va fi bunã ne ocupãm noi. Kushi cu Pari vor sã le rãmânã bani de la cort şi vor lua unul de o calitate mai proastã. Preotul merge la vrãjitoare. El zice cã a fãcut rãu ce a fãcut cu ei. Mahamaya merge la el. Ei râd împreunã. Preotul zice cã ritualul a fost fãcut. Cã dupã el toate planetele se vor aşeza cum trebuie. Mai apoi Mahamaya bate toba vrãjitoarele danseazã. Ea zice gata acum nimeni nu ne poate opri planurile. Cã pântecele lui Simar va aduce pe Kaal. Ea zice Slavã.

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45. Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 787 cu traducere inclusa de la data de 6 noiembrie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Server 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!