Destine ratacite

DESTINE RATACITE Ep.790 din 9 Noiembrie 2021 Online

destine ratacite 9 noiembrie 2021

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite episodul 790 va fi difuzat in data 9 noiembrie 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 790 din 9 noiembrie 2021 HD

Prem cu Simar se întâlnesc pe hol. Ambii întreabã dacã sunt bine. Ei spun cã da. Mata gi merge la ei şi zice Slavã zeiței cã sunteți bine. Pe urmã Demonul din Simar se enerveazã fiindcã asistentul îl loveşte pe Prem cu targa. Simar îl plesneşte pe asistent. Kamya zice e Kaal. Simar îl loveşte iar asistentul cade jos aproape. Apoi Simar zice ce am fãcut?? Ea cere scuze omului. Mata gi zice în gând ce e asta cu Simar? Prerna aflã de la poliție cã Siddanth e arestat. Asta fiindcã la nuntã a luat foc ceva. El a fost arestat. Prerna zice cã merge singurã sã nu îngrijoreze familia. Mahamaya vede cã Kaal e furios. Ea zice trebuie s o vãd pe Kamya. Mahamaya face vrajã apoi. Simar cu Prem merg acasã. Mahamaya vede firul negru de la Simar de pe mânã. Ea zice asta deranjeazã pe Kaal. Simar are o surprizã de la Pari un acvariu cu peşti. Anjali vine jos. Simar ii cere scuze. Anjali o îmbrãțiseazã. Pe urmã în camerã Kamya dã mere lui Simar. Ea dã farfuria pe brãțãrile lui Simar. Simar se taie. Kamya zice te bandajez dar dã jos firul. Kamya zice îl pui înapoi. Simar dã jos firul.

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45. Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 790 cu traducere inclusa de la data de 9 noiembrie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Server 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!