Destine ratacite

Destine Ratacite – Ep.803 din 22 Noiembrie 2021

destine ratacite 22 noiembrie 2021

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite episodul 803 va fi difuzat in data 22 noiembrie 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 803 din 22 noiembrie 2021 HD

Rita aduce salariul lui Simar pe o lunã. Ea zice nu mai e nevoie de tine aici. Cã soțul meu se simte mai bine cu tn ca cu mine. Simar zice nu vorbiți aşa . Respect vã rog. Rita zice unde e familia ta, soțul tãu. ? Rita zice tu nici nu ştii a cui e fiul tãu. Ea zice ai trei zile sã pleci la altã slujbã. Cã sã nu meargã la şcoalã. Simar zice ce voi face? Cu şcoala lui PYUSH.? Simar se face cã o doare capul ca sã nu meargã la şcoalã la ceremonie. Rita zice bine ai fãcut. Kapoor era acolo. Rita cu Kapoor cu Rita ajung la şcoalã. Rohan zice Simar nu e doar dãdaca noastrã e mai mult. Rita primeşte laude ptr Rohan. I se fac poze. Roshni zice lui Rohan de ce nu sunã pe Simar. El sunã pe Simar de pe numãrul profesoarei. Rohan zice lui Simar ştiu cã ai gãsit scuzã sã nu vii. Rohan zice dacã nu vii nu iau premiul. Pe urmã începe ceremonia.

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45. Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 803 cu traducere inclusa de la data de 22 noiembrie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Server 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!