Destine Ratacite - Ep. 805 online 24 Noiembrie 2021

Va asteptam incepand de azi la Destine ratacite episodul 805 online din 24 Noiembrie 2021 HD, disponibil integral cu traducere dupa difuzarea pe tv.
destine ratacite 24 noiembrie 2021

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite episodul 805 va fi difuzat in data 24 noiembrie 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 805 din 24 noiembrie 2021 HD

Simar se uitã la poza lui Prem şi zice fiul nostru e primul la liceu. Simar zice aş vrea sã foe fiul meu în casa lui. Cã l ar rãsfãța mult Prem. Cã seamãnã cu el. PYUSH zice nu e adevãrat. El spune nu sunt rudã cu omul acesta. Cât mai plângi ptr el? Simar zice mã priveşte pe mine. PYUSH zice nu pot uita ziua aia de acum 10 ani. El zice aveam 8 ani. Cã voiam sã mi vãd tatãl. Înseamnã cã PYUSH are 18 ani. El spune îmi creasem o imagine bunã de el pânã sã l vãd. El zice nu meritã lacrimile tale. Cã ai încetat sã zâmbeşti ptr el. PYUSH zice cã nu l va ierta pe Prem Bharadwaj. Cã dacã mai plânge înțelege cã Prem e mai important ca el în viața ei. Noaptea Anjali se trezeşte. Ea zice unde sunt. Ea îşi aminteşte de accident. Ea se duce pe hol PYUSH se trezeşte ea îl loveşte. Rohan vine la ea dar îl împinge. Apoi Anjali fuge. Rohan zice a fugit. Simar cu Kapoor cu Roshni vin jos. Simar zice e periculos ptr ea la ora asta. Rohan zice dacã a vrut sã fugã. A doua zi Anjali ajunge acasã. Pe hol nu e nimeni. Kushi o vede. Ea ii aduce o limonadã. Anjali zice cã vrea sã meargã la Mumbai sã se facã actrițã. Kushi zice ştii cât l am mințit pe Prem. Prem apare acolo.

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45. Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 805 cu traducere inclusa de la data de 24 noiembrie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Server 1.