Destine ratacite

Destine Ratacite Episodul 785 din 4 Noiembrie 2021

destine ratacite 4 noiembrie 2021

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite episodul 785 va fi difuzat in data 4 noiembrie 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 785 din 4 noiembrie 2021 HD

Prerna o sună pe Simar și o întreabă dacă a zis că a dus-o Prem pe Kamya la spital, pentru că este în fața ei, la cafea. Prerna o întreabă pe Simar dacă a auzit ce a spus. Simar spune că a avut dreptate ce a spus în legătură cu Kamya, dovada este în fața ei. Prerna întreabă: ,,Acum ce face ?”. Prerna alunecă pe scară, iar Sidhanth fuge și o prinde. Sidhanth o pune jos și spune că se duce după flori. Simar îi vede pe Prem și Kamya venind și se ia de Kamya arătându-i tableta asta, cum căuta cum se face febră. Kamya spune că voia să îi spună. Simar spune că voia să îi spună, dar sa dus la cafea cu Prem, că vrea să petreacă mult timp cu Prem, că a auzit-o Prerna vorbind la telefon, iar Prerna nu minte.

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45. Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 785 cu traducere inclusa de la data de 4 noiembrie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Server 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!