Destine ratacite

Destine Ratacite Episodul 788 din 7 Noiembrie 2021

destine ratacite 7 noiembrie 2021

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite episodul 788 va fi difuzat in data 7 noiembrie 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 788 din 7 noiembrie 2021 HD

Simar incearca sa ii explice dar acesta nu o asculta . Prem ii zice sa se bage la somn iar acesta stinge becurile. Simar se baga și ea la somn. Când aceștia se baga la somn între ei este o slujnica de a credincioasei. Mai târziu credincioasa ținea un bebeluș de jucărie. Aceasta zicea ca în noaptea cu luna plina ,Zeul Kaal va fi în pântecul lui Simar. Mata ji se duce la înțelept pt ca atunci zicea ca poate vorbi cu mata ji. Când a ajuns acolo ,un slujnic de al înțeleptului a zis ca acesta este plecat după piatra despre care a vorbit cu ea. Prem se pregătea sa plece la munca iar atunci a venit Simar cu ceaiul . Aceasta își cere scuze chiar dacă nu a greșit cu nimic. Prem zice ca nu este supărat pe ea ,iar acesta a zis ca are dreptate . Acesta zice ca va vorbi cu Kamya. Acesta zice ca nu o sa o părăsească pentru nimic în lume iar acesta ii promite ca va îndrepta lucrurile.

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45. Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 788 cu traducere inclusa de la data de 7 noiembrie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Server 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!