Destine ratacite

Destine Ratacite Episodul 789 online 8 Noiembrie 2021

destine ratacite 8 noiembrie 2021

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite episodul 789 va fi difuzat in data 8 noiembrie 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 789 din 8 noiembrie 2021 HD

Mahamaya face ceva cu bebeluşul. Simar e adusã la vrãjitoare şi pusã pe svasticã. Kamya stã în locul lui Simar. Kamya zice cã vor scoate sufletul lui Simar. Sau aşa ceva. Lui Simar i se pune ceva stea pe piept. A doua zi ceasul sunã. Prem se trezeşte. El dã pãrul lui Simar. Prem zice e mare lucru cã nu s a trezit. Kamya zice lui Prem de ce trage draperiile. Kamya zice cã Simar nu trebuie sã vadã lumina. Dupã ritualul de azi noapte. Cã Kaal se va enerva. Prem zice facem noi treaba lui Simar atunci. Prerna vorbeşte cu Kushi. Ea zice sã aducã Kushi o pãpuşã de la Simar din camerã. Kushi merge la Simar dupã pãpuşã. Kushi vrea sã aprindã becul şi se curenteazã. Familia vine acolo. Kamya zice mama a fãcut asta. Mata gi vede cã Simar nu se trezeşte. Mata gi zice ce e asta?? Cã oare nu ii e rãu? Prerna zice s o trezim. Kamya zice ajutã mã mamã. Mata gi merge la Simar. Mahamaya pune mâna pe bebeluş. Simar se trezeşte. Ea e adormitã. Kamya zice mama a rezolvat tot.

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45. Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 789 cu traducere inclusa de la data de 8 noiembrie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Server 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!