Destine ratacite

Destine Ratacite Episodul 800 din 19 Noiembrie 2021

destine ratacite 19 noiembrie 2021

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite episodul 800 va fi difuzat in data 19 noiembrie 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 800 din 19 noiembrie 2021 HD

Simar se trezeşte. Mata gi zice aratã vasul Prem. Sã se lãmureascã lumea. Sujata vede laptele negru. Kushi zâmbeşte. Pari zice trebuie scapi de copil Simar. Simar zice are binecuvântarea zeiței. Pari zice ne va face rãu pânã la urmã. Sujata zice nu i poți schimba natura de räu. Simar zice mama copilului poate schimba destinul lui. Simar zice voi aduce pe lume acest copil. Prem zice lui Simar cã se teme şi el. Simar zice nu mã lãsa şi tu. Cã mã voi prãbuşi. Dã mi o şansã. Simar zice va deveni o persoanã nobilã. Aşa creştere ii voi da. Cã are încredere în ea? El zice mai mul ca n mine. Cã o iubeşte mai mult ca pe el. Pari cu Kushi urmãresc. Noaptea Anjali strigã pe Prem. Simar o aude. Anjali zice deschide uşa. Uşa lui Anjali e închisã. Fum iese de sub uşã. Prem deschide uşa ceva arde pe jos. Amar pune apã. Mata gi zice cum a luat foc? Ursulețul de la Simar a ars. Kushi zice era ursulețul adus ptr viitorul copil a lui Simar. Mai apoi karuna zice cã Simar nu ține la Anjali cã nu e din sângele ei. Cã n a nãscut o ea. Simar zice ce vorbeşti soacrã? Sujata zice cã pleacã din casã. Cã sã se decidã Simar. Kushi se bucurã. Mai apoi Simar e la uşã şi zice cã şi riscã viața ptr familie.

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45. Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 800 cu traducere inclusa de la data de 19 noiembrie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Server 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!