Destine ratacite

Destine Ratacite Episodul 806 din 25 Noiembrie 2021

destine ratacite 25 noiembrie 2021

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite episodul 806 va fi difuzat in data 25 noiembrie 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 806 din 25 noiembrie 2021 HD

Roshni vede apeluri pe telefonul lui Anjali. E Prem care o sunã. Simar rãspunde dar nu e semnal. Ea zice suny Simar. Prem aude. Prem zice sunt tatãl lui Anjali. Simar zice bateria e descãrcatã. Pe urmã Prem merge la Kushi. Kushi e îmbrãcatã elegant. Prem zice unde e Anjali. Uite cât e ora. Kushi zice e la o prietenã face un proiect. Prem zice sun o. Stau aici. Kushi zice vei lua telefonul sã o cerți şi nu vom afla unde e. Prem pleacã. Pari vine la Kushi. Kushi zice iar mint ptr Anjali. Ea zice va veni ea. Simar are grijã de Anjali. O acoperã. E noapte deja. Anjali ia mâna lui Simar şi o strânge. Simar zice parcã o cunosc. Parcã e Anjali. De aia mã simt aşa. Dar spune nu poate fi Anjali. Cã ea n ar fi fãcut astea ce a fãcut fata asta azi. Cã familia ii dã valori morale.

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45. Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 806 cu traducere inclusa de la data de 25 noiembrie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Server 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!