Destine ratacite

Destine Ratacite Episodul 811 din 30 Noiembrie 2021

destine ratacite 30 noiembrie 2021

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite episodul 811 va fi difuzat in data 30 noiembrie 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 811 din 30 noiembrie 2021 HD

Mata gi zice lui Prem Simar e aici.  Prem zice mã duc sã vãd. Prem iese dar Simar pleacã în alt salon.  Simar iese cu spatele la el.    PYUSH o duce. A doua zi PYUSH merge la Prem la birou la interviu.  Prem zice cã de mâine va lucra. PYUSH zice lui Simar cã s a angajat.   Kushi zice lui Anjali de o trupã de dans din Mumbai.  Cã  o ia şi pe ea.  A doua zi PYUSH merge la birou.  El merge la Prem şi zice cã trebuie sã afle dacã mai are sentimente ptr mama lui.   PYUSH se apleacã la picioarele lui.   Apoi îl îmbrãțiseazã.    PYUSH ii ia portofelul lui Prem.  Prem îl strigã şi ii dã actele sã semneze de angajare. PYUSH scrie pe mânã ca Simar.  Prem îşi aminteşte de ea.

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45. Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 811 cu traducere inclusa de la data de 30 noiembrie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Server 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!