Mireasa

Mireasa Episodul 60 din 5 Noiembrie 2021

mireasa 5 noiembrie 2021 online

Revedem ce s-a mai intamplat si deciziile concurentilor de la Mireasa sezonul 4 episodul 60 ce va fi disponibila in data 5 noiembrie 2021 de la inceput de saptamana reluam sirul evenimentelor.

Andrada, e chiar mândră de faptele ei. Ce Rușinos! În locul ei, as întra în pământ de rușine ! Tot aduc în discuție, Ion, Ana Andrada etc. ca suntem în 2021 și e permis un act sexual la tv. Întreb inclusiv pe Maria și Marius, pot și pe strada sa se oprească pe trotuar și sa facă S**? Suntem în mileniul 3 doar . Ii cred în stare RUSINE ce se întâmplă în casa Mireasa. Felicitări Alina, nu te lași târât în mocirla, dragă Antena 1 nu puteți avea niste reguli de bun simț pentru participanții show-ului Mireasa sau ,,MARLEASA” pentru a nu fi nevoiți să vedem scene penibile ca cele oferite mai ales de acești doi i NESIMȚIȚI? Eu înțeleg că va trebuie audiență dar totuși nu cu aceste frivolități nimic din ce se întâmplă acolo nu are legătură cu tema emisiunii. Toți cu mici excepții au venit acolo că la bordel .Daca tot încurajat astfel de comportament ,amenajati o camera de nebunii sau un cort acolo unde le place la motanii ăștia doi sa se cotaiasca.

Sezonul 4 vine cu multe surprize, atât pentru concurenți, cât și pentru cei de acasă. Fanii show-ului matrimonial au votat ce vor să vadă în noul sezon „Mireasa”. Mai precis, în fiecare săptămână de vacanță, publicul are ocazia de a alege un lucru pe care ar vrea să îl vadă în noul sezon al emisiunii, mai scrie sursa citată.

Mireasa din 5 Noiembrie 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 4 de VINERI 5 noiembrie 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.
SERVER 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!