Mireasa

Mireasa Episodul 61 online 6 Noiembrie 2021

mireasa 6 noiembrie 2021 online

Revedem ce s-a mai intamplat si deciziile concurentilor de la Mireasa sezonul 4 episodul 61 ce va fi disponibila in data 6 noiembrie 2021 de la inceput de saptamana reluam sirul evenimentelor.

Știți câteodată este ușor sa ne dam cu părerea despre oricine, trebuie sa ne gândim ca nu le este ușor nici lor in casa, adevărat nu au fost obligați sa între in casa, ar putea fi fiica noastră sau băiatul nostru ca sa își caute jumătatea. Într-adevăr nu sunt de acord cu alcoolul, dar poate ei doar Acu își descoperă viciile, sau personalitatea și oricare dintre noi avem vicii, de aceea chiar dacă au greșit tr sa ii încurajam , pe toate cuplurile și pe toți care încă nu și-au găsit jumătatea, apropo de limbaj nu sunt de-acord, așa sunt ei și in viața de zi cu zi, și nu tr sa ne dam cu părerea nici despre familia lui Victor, adevărat trebuie sa ne exprimam și noi, care urmărim acest show tv. Eu le spun tututor concurenților sa aibă răbdare, putere, și multă iubire pentru ca fiecare minut contează din viața lor și respect pt cei din jurul lor. Cred ca Maria va avea o surpriza extrem de neplacuta cand va iesi afara cu Marius. Acest individ este dubios. Cred ca afara va descoperi alt om cu un alt caracter decat cel afisat in casa. Ea probabil crede ca i-a pus Dumnezeu mana in cap fiindca l-a intalnit pe acest om.

Sezonul 4 vine cu multe surprize, atât pentru concurenți, cât și pentru cei de acasă. Fanii show-ului matrimonial au votat ce vor să vadă în noul sezon „Mireasa”. Mai precis, în fiecare săptămână de vacanță, publicul are ocazia de a alege un lucru pe care ar vrea să îl vadă în noul sezon al emisiunii, mai scrie sursa citată.

Mireasa din 6 Noiembrie 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 4 de SAMBATA 6 noiembrie 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.
SERVER 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!