Mireasa

Mireasa Episodul 62 online 8 Noiembrie 2021 HD

mireasa 8 noiembrie 2021 online

Revedem ce s-a mai intamplat si deciziile concurentilor de la Mireasa sezonul 4 episodul 62 ce va fi disponibila in data 8 noiembrie 2021 de la inceput de saptamana reluam sirul evenimentelor.

Ioane ar trebui să fii dezamăgit de prietenii tai Marius&Petre fiindcă ti au votat femeia nu pe Alex! Alex ti a întors ce tu ai facut cu femeia lui si pentru cum ai jignit o!ca indiferent cum este e femeia lui și l au durut vorbele tale d astea te a lovit si pe tine unde te doare! Oricum Raluca a avut maximul de voturi nu e ca si cum Alex i a manipulat pe altii sa o voteze, si tu ai votat-o pe Raluca fosta ta iubita acum 2 saptamani Ioane așa că, dezamăgit pentru vot sa fii de așa zișii tai prieteni nu de la oameni care chiar te asteptai sa o voteze dar desigur tu nu o sa ratezi ocazia asta si o sa faci mare scandal si sigur doar Alex va fi vizat fiindcă doar asa tu te menții în top (asa ai si primit instrucțiuni pe live de la anti fani). Păcat de formatul emisiunii.. . Păcat ca cei care se afla pe primul loc pe adevăratelea, nu sunt lăsați sa asceada… Păcat ca aceasta emisiune împreună cu Capriciile Iubirii promovează și încurajeaza damigenele și pe cei lipsiți de bun simt si ii prezintă ca adevărate valori și exemple de urmat. Ba mai mult aduc și invitați care încurajează non valorile transformând emisiunea în promovarea și incurajarea unor asemenea specimene. Rugam puneți punct non valorilor și promovati sentimentele nobile. Ce transmiteți tinerilor și copiilor d-stra… generațiilor ce vin din urma?! Ca prezentatori, sunteți mândrii de ceea ce promovati? Într-adevăr, e locul d-stra de munca DAR totuși, chiar în acest punct am ajuns?! Unde ne sunt exemplele și adevăratele valori ale noastre?! Ca moderatori de emisiune aveți o mare responsabilitate în ceea ce transmiteți tinerilor, copiilor , constiinta d-stra nu va apasă?!

Sezonul 4 vine cu multe surprize, atât pentru concurenți, cât și pentru cei de acasă. Fanii show-ului matrimonial au votat ce vor să vadă în noul sezon „Mireasa”. Mai precis, în fiecare săptămână de vacanță, publicul are ocazia de a alege un lucru pe care ar vrea să îl vadă în noul sezon al emisiunii, mai scrie sursa citată.

Mireasa din 8 Noiembrie 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 4 de LUNI 8 noiembrie 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.
SERVER 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!