Mireasa

Mireasa Episodul 74 online 22 Noiembrie 2021

mireasa 22 noiembrie 2021 online

Revedem ediția din 22 noiembrie 2021 a emisiunii Mireasa sezonul 4 episodul 74 ce va fi disponibila in data 22.11.2021 de la inceput de saptamana reluam sirul evenimentelor.

Nu contează de când s-au apropiat, contează că acum vreau ei sa fie împreună ce sa bagă unul și altul iar Gabi ar trebui să fie aproape de Sebastian oricare ar fi decizia lui nu împotrivă ea este lângă Ana și Alex urât din partea ei. Îmi aduc aminte de un moment la începutul competiției când Seba i-a luat ochelarii de la ochi Adelinei și a ieșit pe terasă cu ei. Adelina s-a dus după el și a urmat un moment de flirt foarte frumos ( poate își mai amintește cineva) De atunci am zis că între ei există o atracție și sigur se înfiripa ceva dacă erau lăsați în pace. Așa că nu vă mirați că au făcut cuplu așa repede acum pentru că prima cărămidă la baza relației e pusă demult. E atracție pură între ei și m-aș bucura să facă pasul cel mare aici în casă . Frumoșii noștri.

Sezonul 4 vine cu multe surprize, atât pentru concurenți, cât și pentru cei de acasă. Fanii show-ului matrimonial au votat ce vor să vadă în noul sezon „Mireasa”. Mai precis, în fiecare săptămână de vacanță, publicul are ocazia de a alege un lucru pe care ar vrea să îl vadă în noul sezon al emisiunii, mai scrie sursa citată.

Mireasa din 22 Noiembrie 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 4 de LUNI 22 noiembrie 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.
SERVER 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!