Mireasa

Mireasa Episodul 81 online 30 Noiembrie 2021

mireasa 30 noiembrie 2021 online

Revedem ediția din 22 noiembrie 2021 a emisiunii Mireasa sezonul 4 episodul 81 ce va fi disponibila in data 30.11.2021 de la inceput de saptamana reluam sirul evenimentelor.

Nu inteleg, acestui nesimtit i se permite orice?? El poate jigni pe oricine? Doamne fereste, asa o prostie de mare mi-a fost data rar sa vad. Se frustreaza ca un copil fara minte, jigneste pe toata lumea, nu se vede cat este de penibil si de lipsit de bun simt. Iar Simona il trateaza cu atata indulgenta. Ne-am saturat sa-l vedem pe acest nesimtit si nesuferit, ne-am saturat sa ne facem nervi din cauza lipsei de masuri in ceea ce il priveste pe acest netrebnic. Sa-l coboare cineva cu picioarele pe pamant ca nu a avut nici cel mai bun roast, ba chiar a fost jalnic si neamuzant, ca nu e buricul pamantului, nici pe aproape, si e si penibil si frustrat.

Sezonul 4 vine cu multe surprize, atât pentru concurenți, cât și pentru cei de acasă. Fanii show-ului matrimonial au votat ce vor să vadă în noul sezon „Mireasa”. Mai precis, în fiecare săptămână de vacanță, publicul are ocazia de a alege un lucru pe care ar vrea să îl vadă în noul sezon al emisiunii, mai scrie sursa citată.

Mireasa din 30 Noiembrie 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 4 de Marti 30 noiembrie 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.
SERVER 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!