Mireasa

MIREASA Sez.4 Ep.56 – 1 Noiembrie 2021 COMPLET

mireasa 1 noiembrie 2021 online

Revedem ce s-a mai intamplat si deciziile concurentilor de la Mireasa sezonul 4 episodul 56 ce va fi disponibila in data 1 noiembrie 2021 de la inceput de saptamana reluam sirul evenimentelor.

Ion s-a abtinut in direct de dragul Ralucai sau obligat de staff. Dar sigur inca are aceeasi parere. Si a mai fost o faza. Azi dupa materialul cu plecarea Adelinei zicea Simona ca nu stie ce s-a intamplat de nu a mai fost votata in ultima saptamana, avand in vedere ca avea multi sustinatori afara. La care Ion a zis mai incet” stiu eu ce s-a intamplat”. Bravo Ioane, sper sa demasti toate manariile care se fac pe acolo!! Dar ai grija, ca nu trebuie sa atingi rejii cu vreo vorba, ca altfel esti executat, deja ai primit pedeapsa pt ca ai indraznit sa vb de mariile lor. Am văzut la începutul sezonului un Alexandru plin de viata vesel ce venise cu un scop de asi gasi pe cineva dupa toata experienta pe care a avut o cu Adelina in schimb a dat de o pedeapsă.. Asta este donșoara Ana pentu el.. O PEDEAPSĂ UN BLESTEM‼ Alex e cel mai ok băiat din tot sezonul ăsta , nu merita sa si bată joc o ieftinitura de el.. Am sperat ca astazi dupa ce se va difuza materialul cu ce a făcut aia la petrecere se va despărți de ea sau cel puțin va lua o pauză sau niste masuri.. El nu a făcut asta.. din contra a continuat să i cante in strună.. iti meriți soarta Alex si imi pare rau sa spun asta.. se vede pe tine ca nu esti fericit nu esti împlinit.. dar taci si accepti..de ce oare..chiar nu stiu..  poate esti îndrăgostit sau poate o faci pentru competiție desi nu cred. Tu esti genul de băiat care oferă mai multe șanse intr o relație așa ai facut si cu Adelina.. totusi esti la început cu Ana.. fa ceva pana nu va fi prea tarziu! Mama lui sper sa se sesizeze, Alex a fost deranjat de cum au vorbit Ion si Mutu de Ana pe material.. a fost urât intr adevăr dar ar fi trebuit ca Alex să fie deranjat în primul rând de faptul că iubita ta era atât de beată încât i a căutat prezența lui Ion a făcut anumite gesturi..s a dus cu el la baie a dansat cu el si de tine a uitat. Ion oricum e un pervers si a fost de la început iar de Mutu nu mai zic..dar in ciuda tuturor Ion i-a arătat adevărata față a donșoarei Ana ! Stiti vorba aia..  se dau bărbați la tine dar daca tu ridici coada, vinovată esti tu nu ei‼

Sezonul 4 vine cu multe surprize, atât pentru concurenți, cât și pentru cei de acasă. Fanii show-ului matrimonial au votat ce vor să vadă în noul sezon „Mireasa”. Mai precis, în fiecare săptămână de vacanță, publicul are ocazia de a alege un lucru pe care ar vrea să îl vadă în noul sezon al emisiunii, mai scrie sursa citată.

Mireasa din 1 Noiembrie 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 4 de LUNI 1 noiembrie 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.
Varianta 1.


Varianta 2.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!