MIREASA Sez.4 Ep.59 din 4 Noiembrie 2021 COMPLET

Urmariti joi seara, dupa difuzarea la tv la data de 4 Noiembrie 2021, show-ul difuzat de Luni pana Sambata Mireasa: episodul 59 integral in format HD.
mireasa 4 noiembrie 2021 online

Revedem ce s-a mai intamplat si deciziile concurentilor de la Mireasa sezonul 4 episodul 59 ce va fi disponibila in data 4 noiembrie 2021 de la inceput de saptamana reluam sirul evenimentelor.

Mda, am trăit s-o vedem și pe asta! O mamă afirmând public că regretă că nu a fost pe fază și nu a putut ”ține de 6” în timp ce fiul și ”nora” se călăreau la tv, că ”sunt tineri”, dragii de ei, ce dacă îi vede o țară întreagă?!Mai vine și moderatoarea care pur și simplu expediază subiectul , servindu-ne diverse abureli penibile pe post de scuză pentru lipsa de reacție a producătorului și lăsând la latitudinea concurenților alegerea locului și momentului în care să se împerecheze, în funcție de când și cum i se ”scoală” fiecăruia. Azi a fost pe terasă, mâine,cine știe, poate pe masa din bucătărie! Păi dacă e așa și alegeți varianta ”liber la s***,nu contează când și unde”, puneți bulina cu ”adult content” , schimbați-vă numele în ”Mireasa-n Călduri” și difuzați -vă mizeriile în sistem ”circuit închis”, după miezul nopții!!Iar tu, Simona Gherghe, vino în emisiune în tenderul gol, ca așa-i trendul în 2021. Iar ați văzut cu ce ușurință și-a spus "doamna" prezentatoare părerea despre acest material ? "Că nu există nici o regulă, puteți să faceți ce vreți"Deci să înțeleg că concurentele pot să rămână însărcinate până la finalul sezonului... ce frumos, și uitați dragi telespectatori, așa arată dragostea în casa "Mireasa" Sezonul 4, cel mai tare sezon, nici MPFM n-a avut sezoane așa tari ca acesta ați stricat și această emisiune.

Sezonul 4 vine cu multe surprize, atât pentru concurenți, cât și pentru cei de acasă. Fanii show-ului matrimonial au votat ce vor să vadă în noul sezon „Mireasa”. Mai precis, în fiecare săptămână de vacanță, publicul are ocazia de a alege un lucru pe care ar vrea să îl vadă în noul sezon al emisiunii, mai scrie sursa citată.

Mireasa din 4 Noiembrie 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre "grupul vesel" si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 4 de JOI 4 noiembrie 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.
SERVER 1.