Mireasa

MIREASA Sezonul 4 Ep.58 – 3 Noiembrie 2021 Online

mireasa 3 noiembrie 2021 online

Revedem ce s-a mai intamplat si deciziile concurentilor de la Mireasa sezonul 4 episodul 58 ce va fi disponibila in data 3 noiembrie 2021 de la inceput de saptamana reluam sirul evenimentelor.

Ca de obicei zboara printurile de pe chat-urile ‘secrete’ si aflam ce stie toata lumea, grupurile A&A voteaza din ambitie, satisfactie, de-a dreaq desi sunt facute bors pe ‘DAMI-ANA’ stiu si ele pe cine au bagat sub paturica lui LULUTA care de dragul cadourilor, treningurilor de brend si premiul final o vede femeia perfecta. Cum tu barbat sa accepti asa ceva, o femeie care la fiecare iesire te va face de kko cu lichidele ei si alte lucruri pe motiv de mare ‘patinatoare’ ma rog, acasa macar va fi doar intre 4 pereti…vor consuma amandoi, happy family si cine stie ce cusururi mai are. Ma intreb, daca ar fi baiatul vostru la fel ati face? Sunt sigura ca da! Copiii se pot ‘vinde’ pe o punga de techini, cadouri si satisfactia murdara de moment. In ce lume traim si ce fac aceste concursuri MATRIMONIALE din oameni. Sunt convinsa ca si mama lu’ Luluta este plina de satisfactii, asa nora mai greu gasesti, asa cadouri, atatea voturi, premiul cel mare, cum sa piarda pasarea din mana, cum? Acum tace, ii baga si ea baiatului bani in buzunar, ce conteaza pe cine are langa el. Dupa ce circ a facut cu Ade in emisiune si in productie prin telefon…a primit exact ce a meritat, bumerangul vietii. Acum tace mama lu’ Luluta, cred ca primeste si ea cadouri ‘Somerul’ asta-i barbat? Pfuii…

Sezonul 4 vine cu multe surprize, atât pentru concurenți, cât și pentru cei de acasă. Fanii show-ului matrimonial au votat ce vor să vadă în noul sezon „Mireasa”. Mai precis, în fiecare săptămână de vacanță, publicul are ocazia de a alege un lucru pe care ar vrea să îl vadă în noul sezon al emisiunii, mai scrie sursa citată.

Mireasa din 3 Noiembrie 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 4 de MIERCURI 3 noiembrie 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.
SERVER 1.


SERVER 2.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!