Vlad Sezonul 4 Ep. 9 online 8 Noiembrie 2021

Urmariti alaturi de noi teledifuzarea de azi, incepand cu 8 Noiembrie 2021 serialul din fiecare luni seara, VLAD Sezon 4 Episod 9 online integral HD.
vlad sezonul 4 episodul 9

Vizionati in seara de luni, pe blog serialul Vlad sezonul 4 episodul 9 din 8 Noiembrie 2021 difuzat online in format HD.

Un nou episod din serialul „Vlad” va fi difuzat astăzi, de la 21:30, la Pro TV. Cu fiecare pas, strategiile încep să fie tot mai încâlcite, cu fiecare decizie, personajele se confruntă cu repercusiuni neașteptate și cu fiecare episod, povestea VLAD își scrie finalul. După ce tocmai a aflat că Toteanu, procurorul care este pe urmele lui, are o fiică de care nu este foarte apropiat, Vlad simte că a reușit să găsească punctul slab de care avea nevoie. Să fie oare așa?

Intre sezoane am vazut Ezel, varianta turca (2009-2011). Primul film turcesc pe care l-am vazut (poate si ultimul. Dupa ce am vazut Ezel, VLAD mi se pare o gluma proasta. Habar nu aveam ca a fost preluat de la turci si adaptat de PRO TV. Desi distributia VLAD e una de exceptie, nici nu se compara cu actorii turci. Si cand ma gandesc ca atunci cand am inceput sa ma uit la VLAD ma minunam ca romanii sunt in stare sa faca un serial atat de modern si captivant. Am fost dezamagita cand am aflat ca de fapt e o capodopera turceasca. Macar daca ar fi pastrat mai mult din varianta originala.

Asa ca in aceasta seara trecem cu totii prin noi intamplari ce ne vor tine cu sufletul la gura, razbunarea lui Vlad este din ce in ce mai aproape sa fie indeplinita, insa personaje cheie apar in tot acest peisaj si risca sa-i puna piedici in a duce la bun sfarsit tot acest plan. Nu pierdeti sa urmariti Vlad 8 noiembrie 2021 de la 21:30 pe protv. Deasemenea va invitam sa comentam impreuna intamplari din cadrul acestui episod.

SERVER 1.