Survivor Romania

Survivor Romania Sez.3 Ep.9 Complet – 1 Februarie 2022

Survivor sezonul 9 online

Sunt sigura ca unul dintre nominalizati va fi Blaze! Desi are un fizic lucrat la sala, din pacate e foarte slab pe traseuri plus ca e o problema de comunicare intre el si echipa! TJ Miles is from Canada si vorbeste Romana mult mai bine!

Survivor Romania Sezonul 3 Episodul 9 online 1 Februarie 2022

Noi ne atașăm de concurenții de la Survivor, trăim și noi aventura, parca am fi acolo, ca în dragoste , de ce te atașezi vrei mai mult ,iar dacă rămân zilele de difuzare ca acum, adică puține și scurte, preferam sa renunțăm decât să așteptăm atât de mult! E ca atunci când suferi din dragoste și decât o așa dragoste, mai degrabă te lipsești! E PREA MARE DISTANȚA INTRE ZILELE DE DIFUZARE, UITAM CE A FOST PANA INCEPE O NOUA SAPTAMANA SI DORINTA SE STINGE CU TIMPUL , E UN EFORT IN PLUS CARE VREI SA IL FACI ,SAU MAI DEGRABA TE LIPSESTI ! Nu știu dacă m-am făcut înțeleasă , ideea e că mie îmi place mult emisiunea ,îmi plac și concurenții dar nu știu dacă mă va interesa și saptamana viitoare daca nu-i arătați mai des, ei oricum stau acolo non stop, țineți legătura între noi și ei.

Server 1.


Server 2.

In aceasta seara puteti vizioa de pe data de 1 Februarie 2022, dupa difuzarea la tv, emisiunea Survivor Romania sezonul 3 editia 9 online in format HD. Urmatoarea editie: Duminica.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!