Survivor Romania

Survivor Romania 13 Februarie 2022 Sez.3 Ep.13

Survivor sezonul 13 online

Eu sunt fan ai Faimosilor, dar ii respect si apreciez si pe Razboinici. Ma bucur pentru cei care castiga, dar imi pare rau cand ii vad pe ceilalti tristi, dezamagiti, a impresioneaza foarte tare barbatii care plang, atunci cand este vorba despre familia lor. Mi se par gesturi deplasate, sa jelesti dupa o luna de zile, desi stiai la ce sa te astepÈ›i cand ai hotarat sa te duci la aceasta emisiune, cunosteai conditiile de viata din jungla, traseul unor jocuri, greutatile prin care treci si totusi te- ai dus, pentru bani sa nu imi spuna mie cineva ca s- au dus din curiozitate si ca sa se testeze ca nu cred acest aspect!

Survivor Romania Sezonul 3 Episodul 13 online 13 Februarie 2022

In fiecare trib sunt maxim cate trei care sunt competitivi, in rest sunt praf, nu au nici o legatura cu ce ar fi trebuit sa faca acolo ca sa poti participa trebuie sa fii polisportiv, sa sti sa faci cam din toate, ori ei sunt vai de capul lor,  nu-mi dau seama cine a facut selectia cred ca este un habarnist  din cand in cand le iese si cam atat smiorcaite si smiorcaiti sper ca urmatori care vor mai veni sa fie mai sportivi, altfel este pierdere de timp  iar nu inteleg de ce ati adus pensionari hai ca Smarandescu chiar daca are o varsta a dat dovada ca isi merita locul ceilalti puteau sa isi vada de treaba lor.

EMISIUNEA VA FI TRANSMISA AICI DUPA ORA 20:00.


Server 2.

In aceasta seara puteti viziona de pe data de 13 Februarie 2022, dupa difuzarea la tv, emisiunea Survivor Romania sezonul 3 editia 13 online in format HD. Urmatoarea editie: Luni 14.02.2022.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!