Adela Sezonul 3 Episodul 7 din 10 Martie 2022

Va asteptam sa urmarim impreuna continuarea din Adela Sezonul 3 Episodul 7 din 10 martie 2022 disponibila imediat dupa transmiterea pe micul ecran.
ADELA SEZONUL 3 EPISODUL 7 ONLINE
DIFUZARE PE DATA DE: 10 Martie 2022
Adela productie
Vizionati joi seara, dupa difuzarea la tv, serialul dvs preferat la data de 10 martie 2022, puteti urmari dupa difuzarea la tv, serialul romanesc Adela - Sezonul 3 Episodul 7 online HD. Urmatorul episod: 17 Martie 2022.
In serialul Adela sezonul 3, episodul 7 din data de 10 martie 2022, trecutul reapare prin intermediul unor poze in care Marta apare alaturi de un barbat misterios pe ponton. Prin intermediul acestor imagini aflate in telefonul lui Nuti, aceasta reusea sa o santajeze pe Marta insa santajul ei a fost descoperit si telefonul furat, intr-un final telefonul a ajuns pe mainile Anei, care a infruntat-o pe Nuti si i-a aruncat telefonul in lac.

Delia il spioneaza pe procurorul Lascu. ”Am aflat toate dosarele pe care le are despre noi, cu Paul, cu Luca, cu Ana Maria, cu moartea lui Traian, cu Andreea. Anchetatorul de la Politie este Toma. L-am cunoscut”, a spus acesta intr-o discutie cu Marta. Andreea a trebuit sa afle de unde avea Lucian pastilele si l-a întrebat direct daca el a omorat-o pe Mona. Lucian, din inchisoare, i-a explicat că Mona i-a cerut in ziua morții ei, niste pastile ca se simtea rau si el i-a dat, discutia le-a fost intrerupta de vestea ca Lucian va fi mutat in alta puscarie.
SERVER 1.
SERVER 2.
SERVER 3.

Schimbari dramatice de intamplari, continua povestea cu un nou capitol difuzat in premiera joi, 10 martie 2022, de la 20:30 la Antena 1.