Adela Sezonul 3 Episodul 9 din 24 Martie 2022

Va asteptam sa urmarim aici continuarea din Adela Sezonul 3 Episodul 9 din 24 martie 2022 la doar cateva momente de la difuzarea pe micul ecran.
ADELA SEZONUL 3 EPISODUL 9 ONLINE
DIFUZARE PE DATA DE: 24 Martie 2022
Adela productie
Vizionati joi seara, dupa difuzarea la tv, serialul dvs preferat la data de 24 martie 2022, puteti urmari dupa difuzarea la tv, serialul romanesc Adela - Sezonul 3 Episodul 9 online HD. Urmatorul episod: 31 Martie 2022.
Mitu cauta sa obtina iertarea Adelei si ii invita, pe ea si pe Mihai la cina, pentru un fel de impacare insa, pe Nuți o ia gura pe dinainte si astfel Adela afla ca din vina lui Lucian a pierdut Andreea copilul si ca acesta stia, ulterior merge sa-o infrunte. Calin ui marturiseste Ralucai ca el nu crede ca senatorul s-a sinucis si nici ca este responsabil de toate crimele pe care le-a luat asupra lui, in plus, acesta se implica pe cat poate si incearca sa afle adevarul.

Marta este tot mai mai slabita si simte ca i se apropie sfarsitul si ca lupta din ce in ce mai greu cu boala. Aceasta vrea sa-si lase lucrurile in ordine, cere un avocat caruia sa-i marturiseasca toate faptele sale si adevarul sa fie spus dupa moartea sa.
SERVER 1.
SERVER 2.

Schimbari dramatice de intamplari, continua povestea cu un nou capitol difuzat in premiera joi, 24 martie 2022, de la 20:30 la Antena 1.