Destine ratacite

Destine Ratacite Episodul 925 din 24 Martie 2022

destine ratacite 24 martie 2022

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite episodul 925 va fi difuzat in data 24 martie 2022 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 925 din 24 martie 2022 HD

Simar zice dacã e aşa dupã miezul nopții el e mai periculos. Mata gi zice stau cu tine. Simar zice nu. Zeița mã va apãra. Mai apoi acasã la Anjali şi Vikram cineva bate la uşã. E Sam. El zice cine eşti tu sã vorbeşti de mine la conferințã. El zice cã i terminã cariera. Vikram îl plesneşte pe Sam. El spune cã dacã mai vine ca regrata. El îl scoate afarã. Sam zice vã voi distruge. Mãtuşa lui Vikram zice asta mai lipsea. Anjali zice e casa mea. Simar sunã pe Roshni şi zice cum e Kapoor. Ea zice cã nu ştie. Simar zice fii tare. Simar se uitã la ceas . E 23: 30 noaptea. Mata gi zice lui Simar sã nu facã ritualul. Simar zice trebuie. Mata gi zice dacã se întâmplã ceva. Simar o trimite în camerã. Simar zice cã ptr ea. Mata gi pune mâna pe capul lui Simar. Apoi Simar o închide. Simar trezeşte pe PYUSH şi l duce jos. Brãțara lui Ridhima se activeazã. Ea zice ceva se întâmplã la casa Bharadwaj. Ea merge la oglinda ei şi vede pe PYUSH cu Simar. Simar duce pe PYUSH la templu unde ea a fãcut svastica. Şi a pus candela. Simar zice sã stea în cerc pânã face venerația ea. Ridhima zice nu se poate va afla cã e posedat. PYUSH se bagã în cerc. Simar se roagã. Ea spune incantația. Şi Ridhima face ritual. Ridhima zice lui Ananya trebuie s o ooresc pe Simar. Ridhima zice poate fi ultima noapte a lui Simar. E periculos. Se face Miezul nopții . PYUSH se transformã.

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45. Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 925 cu traducere inclusa de la data de 24 martie 2022 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Server 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!