Destine ratacite

Destine Ratacite Episodul 926 din 25 Martie 2022

destine ratacite 25 martie 2022

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite episodul 926 va fi difuzat in data 25 martie 2022 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 926 din 25 martie 2022 HD

Roshini vede pe dl Kapoor şi strigã tatã. Ea merge dupã doctor. Doctorul zice dl Kapoor nu mai e . Rita plânge. Simar zice oare PYUSH e vinovat. Mata gi cu restul vin acolo. Ea aflã ce s a întâmplat cu DL Kapoor. Sam amenințã pe Anjali la telefon. Apoi nişte huligani trimişi de ei vin la Vikram acasã. Ei amenințã pe toți cu pistolul. Ei cred cã Tanvi e Anjali. Anjali se ascunde sus şi vede ce face ei. Tanvi e îngrozitã. Rubina se uita la pozele copilului ei,soțul ei o linișteste.Piyush aude un copil plângând, Roshni își cere iertare lui Simar ca nu ia spus de la început.Aarav le anunta ca a cautat în toata casa dar Piyush nu este Aarav se duce sa il caute pe afara .Intre timp,Piyush fura acel bebelus care plânge ,Rubina se trezeste speriata ca bebelușul ei este in pericol.☆Piyush sapa o groapa,Rubina si Harman (Sotul ei) descopera ca copilul nu este in pătuț . Piyush vede o mașină ia copilul si pleaca,Aarav o anunță pe Simar ca nu e nici urma de Piyush.

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45. Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 926 cu traducere inclusa de la data de 25 martie 2022 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Server 1 – DE LA ORA 20.00.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!