Mireasa

Mireasa Episodul 37 online 5 Martie 2022

mireasa 5 martie 2022 online

Revedem ediția din 5 martie 2022 a emisiunii Mireasa sezonul 5 episodul 37 ce va fi disponibila in data 5.03.2022 de la inceput de saptamana reluam sirul evenimentelor.

Iubire cu forța nu se poate! Iubirea este libera. Ma întreb dacă aceasta iubire pe care Pernes o “striga in gura mare si de care tine cu dinții” este reala? Din partea Sabrinei se vede clar ca nu este nimic, nici comportamentul lui Pernes nu o determina sa simtă ceva, sa fie atrasa de el, sa prezinte interes pentru ea. Ca bărbat este cazul sa păstrezi o poziție de verticalitate, demnitate, masculinitate, sa i oferi femeii spațiu, independenta astfel încât ea sa vina către tine, sa fie atrasa.Pernes, este cazul sa te comporți precum un bărbat și sa te duci către Sabrina atat cât ea îți permite! Orice femeie este atrasa de bărbatul care ii trezește admirația si respectul. Sabrina nu are pentru tine nici una din cele doua, din pacate. Lasă loc misterului intre voi, in aceasta situație fiind indicata chiar o ușoară distantare.In cazul in care ceea ce simți pentru Sabrina este real și nu doar o “forțare a relației ” din disperarea de a ramane in casa Mireasa, Pernes, consider ca este timpul sa devii conștient de propria valoare si sa reflectezi la încrederea si iubirea pe care o ai in primul rand fata de tine , sa ti conștientizezi sentimentul propriei barbatii, si sa realizezi ca nu este indicat sa te umilești si sa degradezi categoria de bărbat, la care si tu aparții.

Sezonul 5 vine cu multe surprize, atât pentru concurenți, cât și pentru cei de acasă. Fanii show-ului matrimonial au votat ce vor să vadă în noul sezon „Mireasa”. Mai precis, în fiecare săptămână de vacanță, publicul are ocazia de a alege un lucru pe care ar vrea să îl vadă în noul sezon al emisiunii, mai scrie sursa citată.

Mireasa din 5 Martie 2022 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 5 de Sambata 30 martie 2022 de la ora 15:00 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.
SERVER 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!