Mireasa

Mireasa Episodul 49 online 19 Martie 2022

mireasa 19 martie 2022 online

Revedem ediția din 19 martie 2022 a emisiunii Mireasa sezonul 5 episodul 49 ce va fi disponibila in data 21.03.2022 de la inceput de saptamana reluam sirul evenimentelor.

Doamna Dana face tot ce ii sta in putința ca sa ii despartă , probabil ca dacă era alta fata și nu avea trecutul pe care îl are Nora , cu siguranța nu se baga in relația lui , mi se pare ceva normal ca femeia sa își dorească ceva mai bun pentru băiatul ei , dar cu jignirile nu sunt de-acord dar și le-a asumat și a recunoscut ca nu trebuia sa o jignească . Nu cred ca trebuie judecată in halul acesta ca își castrează băiatul , ea se împotrivește cu tot ce ii sta in putința pentru ca nu o vrea pe Nora , nu e ca și cum nu ar vrea ca băiatul ei sa nu cunoască nici o fata , cel puțin așa vad eu situația

Desi nu a procedat bine cand a jignit-o pe Nora, madam Dana e mama si isi apara copilul de ceva pe care ea considera ca ar fi nociv pentru el. Nora nu a fost dorita de niciun baiat din casa si acum s-a agatat de Leo. La varsta ei ar trebui sa realizeze ca se comporta penibil si ca s-a facut destul de ras. Ar trebui sa se retraga si sa isi analizeze greselile. Atata drama pentru o relatie tumultoasa de 1 luna! Nu are demnitate si nici principii.Oare doamnele care o sustin cu atata ardoare pe Nora si-ar dori-o drept nora?Bine ca au plecat fete decente ca Inimioara si Lucy pentru a lasa loc victimei natiunii, Nora.

Mireasa din 19 Martie 2022 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 5 de Sambata 19 martie 2022 de la ora 15:00 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.
SERVER 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!