Mireasa Episodul 51 din 22 Martie 2022

Va asteptam sa urmariti dupa difuzarea la tv, pe data de 22 Martie 2022 reality show-ul Mireasa: Sezonul 5 Episodul 51 online integral in format HD.
mireasa 22 martie 2022 online

Revedem ediția din 22 martie 2022 a emisiunii Mireasa sezonul 5 episodul 51 ce va fi disponibila in data 22.03.2022 de la inceput de saptamana reluam sirul evenimentelor.

Cosmin nu a rezistat mult si a inceput iar cu somnul, amenzile si injuraturile. Il atrage si pe Robert care ii tine isonul sub pretextul ca vrea sa plece acasa si oricum nu-l mai intereseaza ce si cum vorbeste. Daca Robert tot isi doreste sa plece acasa, are ocazia ca sambata viitoare sa o si faca. Pana atunci mai bine ar sta locului si nu ar mai avea golanisme cu marlanul grupului. Nu am putut sa nu remarc faptul ca atunci cand a vizionat materialul cu injuraturile lui Cosmin cu bagatul si scosul, Alexandra zambea ca tuta la p… . Ei ii apare instant zambetul pe chip cand aude de bagat.

Alina a ajuns subiectul de bascalie al dnei Dana si al Larisei din cauza geloziei exagerate. Si-a facut-o cu mana ei. Cele doua o inteapa si o racaie fiindca o vad ca se oftica. Insa Alina nu e geloasa doar pe Larisa, ci pe tot ce misca pe langa Valentin si e de sex feminin. De asemenea, e geloasa pe fetele care nu au intrat inca in casa si despre care nu stie nimic, practic pe ceva ce inca nu exista. A zis bine Simona ca e geloasa pe o descriere. Alina cica nu ar vrea sa plece din Bucuresti si e clar si de ce. Se vede de la o posta ca fetei ii place distractia si unde e distractie mai mare ca in Bucuresti?! Dar ce se face cu Valentin, ca el vrea familie si copii.

Mireasa din 22 Martie 2022 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre "grupul vesel" si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 5 de Marti 22 martie 2022 de la ora 15:00 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.
SERVER 1.