Mireasa Episodul 53 din 24 Martie 2022

mireasa 24 martie 2022 online

Revedem ediția din 24 martie 2022 a emisiunii Mireasa sezonul 5 episodul 53 ce va fi disponibila in data 24.03.2022 de la inceput de saptamana reluam sirul evenimentelor.

Prea mult scandal făcut de această doamnă Dana,mult prea mult în acest sezon nu este vorba de iubire de respect nici nu mai vorbim,nu înțeleg de ce emisiune tolerează atât de mult circ din partea unei mame se vede că și concurenților le este temă să nu mai vorbească tocmai de a nu mai intra in conflict cu Doamna Dana,mai spune că este o mamă care își iubește copii,care iubire să mă ierte Dumnezeu că este prea de tot această femeie.Copilului îi poți da un sfat, îi poți spune părea ta de mamă și cam atât nu să-l jignești, să-l umilești in halul acesta.

Nu stiu daca e adevarat tot ce se spune despre Giovana, insa ceva-ceva este fiindca nu iese fum fara foc si ea a recunoscut ca s-a invartit in cercul baiatului de la care au venit informatiile prin intermediul surorii lui. Nu stiu daca a mers cu prostiile atat de departe precum a spus tipa respectiva, insa e clar ca Giovana nu e vreo usa de biserica. Lucru stiut foarte bine si de Sese care insa, de dragul locului in top, se chinuie sa mascheze șocurile primite. Numai ca privirea si grimasele lui Sese din emisiunea live au fost evidente si au vorbit de la sine. Prin vorbe spunea ceva si fața lui arata altceva. Intrebarea care se pune e cum o persoana ca Giovana are tupeul sa o traga la raspundere pe Nora pentru trecutul ei si sa o jigneasca atat de urat cand de fapt ele fac parte din aceeasi categorie ?!! Pentru Giovana nu e nici o problema ca se culca cu unul dupa o noapte la club. Doar a spus ca se culca cu cati vrea ea, nu e problema lumii. Dar in ceea ce o priveste pe Nora de ce ar fi o problema trecutul si de ce o face panarama ?! Mai mult de atat, avea nemultumiri despre felul in care vorbea tipa care a facut dezvaluirile „ Cum vorbeste, n-ai ce sa-i ceri ”.

Mireasa din 24 Martie 2022 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre "grupul vesel" si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 5 de joi 24 martie 2022 de la ora 15:00 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.
SERVER 1.