Mireasa

Mireasa Episodul 54 din 25 Martie 2022

mireasa 25 martie 2022 online

Revedem ediția din 25 martie 2022 a emisiunii Mireasa sezonul 5 episodul 54 ce va fi disponibila in data 25.03.2022 de la inceput de saptamana reluam sirul evenimentelor.

Nu sunt de părere ca Perneș de data asta s-a băgat…la subiect. Poate vrea atentie, e adevărat, dar ce a spus, a spus bine. Uneori e nevoie sa mai fie si cineva care sa-i scuture pe desteptii care se laudă cu aventurile de o noapte. La povestea cu Inimioara rămân totuși la părerea ca Sebastian are grave probleme de comportament din cauza unei afecțiuni care il face sa aiba skillurile sociale mai…diluate.

Eu pe undeva o înțeleg pe Dana,nu sunt de acord cu jignirile în ultimul hal,dar ca mama o înțeleg.Nici eu nu as vrea ca fiul meu,un puștan care se crede buricul pământului,dar care pana deunăzi era trup și suflet alături de familie,sa își riște viitorul pt o femeie ca Nora…Nora nu e de Leo,orice ar crede lumea,ei nu vor fi împreună afara,indiferent dacă Dana se va baga între ei sau nu…Nora își dorește un statut,pe care Leo fără ai lui nu i-l poate oferi…Nici nu o cred ca e îndrăgostită de el,ea vrea sa rămână în emisiune și eventual sa-i facă în ciuda Danei pt cât a jignit-o prin emisiune…Iar Leo si-a pierdut capul după prima femeie care l-a băgat puțin mai mult în seama.

Mireasa din 25 Martie 2022 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 5 de Vineri 25 martie 2022 de la ora 15:00 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.
SERVER 1 – DE LA ORA 15.00.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!