Adela Sezonul 3 Ep. 15 online 5 Mai 2022

Joi seara, la data de 5 Mai 2022, puteti urmari pe site, un nou episod din telenovela romaneasca “ADELA” Sezonul 3 Episodul 15 online integral in HD.
ADELA SEZONUL 3 EPISODUL 15 ONLINE
DIFUZARE PE DATA DE: 5 Mai 2022
Adela productie
Vizionati joi seara, dupa difuzarea la tv, serialul dvs preferat la data de 5 mai 2022, puteti urmari dupa difuzarea la tv, serialul romanesc Adela - Sezonul 3 Episodul 15 online HD. Urmatorul episod: 12 Mai 2022.
Drama familiei Andronic continua cu disparitia lui Bogdan, copilul Adelei. Aceasta a adormit pe ponton si cand s-a trezit copilul disparuse. "Eram pe ponton si nu inteleg cum a adormit. Cand m-am trezit am vazut caruciorul rasturnat. Trebuie sa-l caut", a spus Adela.Lucian o ia la intrebari pe Andreea, care, impreuna cu Marta, o suspecteaza de disparitia lui Bogdan, fiul Adelei. "Ieri ai vrut sa-i fur copilul, iar acum vrei sa fii alaturi de ea. Esti cam indecisa", i-a transmis Lucian, Andreei. Silviu este un barbat misterios, care se va infiltra in casa familiei Andronic in calitate de pretendent la iubirea Deliei (Anca Androne). Identitatea lui, insa, va juca un rol important in deslusirea secretelor din casa Andronic.

Lucian o ia la intrebari pe Andreea, care, impreuna cu Marta, o suspecteaza de disparitia lui Bogdan, fiul Adelei. "Ieri ai vrut sa-i fur copilul, iar acum vrei sa fii alaturi de ea. Esti cam indecisa", i-a transmis Lucian, Andreei.Andreea creeaza o diversiune prin care reuseste sa-i fure copilul Andreei. Prima data lasa intreaga casa fara electricitate si in timp ce Adela se afla afara cu bebelusul si dupa ce bea dintr-o cana in care se aflau niste pastile de adormit, Andreea actioneaza. Adela cand se trezeste si observa ca lipseste copilul intra in panica.
VERSIUNEA 1.
VERSIUNEA 2.

Un nou episod din serialul dvs preferat, Adela, poate fi urmarit aici, incepand cu data de 5 Mai 2022. Vizionati acum, ADELA – Sezonul 3 Episodul 15. Urmatorul episod: Joi seara.