Adela

Adela Sezonul 3 Episodul 12 din 14 Aprilie 2022


ADELA SEZONUL 3 EPISODUL 12 ONLINE

DIFUZARE PE DATA DE: 14 Aprilie 2022
Adela productie
Vizionati joi seara, dupa difuzarea la tv, serialul dvs preferat la data de 14 aprilie 2022, puteti urmari dupa difuzarea la tv, serialul romanesc Adela – Sezonul 3 Episodul 12 online HD. Urmatorul episod: 21 Aprilie 2022.

Lasand deoparte dramele din familia Andronic, intr-un plan mai vesel, Nuti devine patroana de bufet. Profita de faptul ca Miki mai are putin si intra in faliment si ii cere bani lui Lucian sa devina asociata cu Miki si acesta nu o refuza, intre timp, Andreea este foarte macinata de gandul ca Lucian si-a ucis copilul, incat relatia dintre ei se distruge si ea este pe punctul de a-i spune mamei ei adevarul, dar nu face asta.

Din nou, simte o apasare prea puternica in piept si o invita pe Adela la o cafea si este pe punctul de a-i spune acestea, insa nu apuca pentru ca Adelei i se face rau iar Mihai primește un telefon ca Adela naste iar copilul nu este bine. Marta pare tot mai afectata de cancerul care o macina pe zi ce trece. Dupa ce afla ca Lucian a revenit in casa, Marta are o discutie cu Delia si ii marturiseste care e ultima e dorinta inainte de a pleca din lumea celor vii: ”Mor și gata! Se termina tot! D-asta vreau sa-mi cunosc stranepotul. Macar atat”, a dezvaluit Marta
VERSIUNEA 1.


VERSIUNEA 2.


Un nou episod din serialul dvs preferat, Adela, poate fi urmarit aici, incepand cu data de 14 Aprilie 2022. Vizionati acum, ADELA – Sezonul 3 Episodul 12. Urmatorul episod: Joi seara.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!