Adela Sezonul 3 Episodul 14 din 28 Aprilie 2022

Incepand cu data de 28 Aprilie 2022, dupa difuzarea la tv, puteti urmari un nou episod din Adela Sezonul 3 Episodul 14, serialul dvs preferat online.
ADELA SEZONUL 3 EPISODUL 14 ONLINE
DIFUZARE PE DATA DE: 28 Aprilie 2022
Adela productie
Vizionati joi seara, dupa difuzarea la tv, serialul dvs preferat la data de 28 aprilie 2022, puteti urmari dupa difuzarea la tv, serialul romanesc Adela - Sezonul 3 Episodul 14 online HD. Urmatorul episod: 5 Mai 2022.
Raluca, fiica senatorului Iftimie a ajuns la concluzia ca, cineva a incercat sa o omoare, schimbandu-i pastilele de calmat. Astfel, ea si iubitul ei, Calin, au facut corelatii care au dus la ideea ca Lucian are legatura cu acest lucru si au cerut ajutorul procurorului Lascu. Pe de alta parte, familia Andronic incearca pe orice plan sa scape de Lucian, cum si Lucian incearca sa scape sub orice forma de Adela.

Fericita ca este patroana, Nuti nu este prea priceputa iar Miky, asociata ei, i-a intins o cursa, pentru a o incurca in contabilitate, aceasta a umflat pretul facturilor la utilitati, pentru a o speria, in speranta ca Nuti va renunta la partea ei din butic. Aceasta s-a chinuit sa faca o multime de calcule care ii ieseau doar pe minus, dupa ce Adela si-a adus bebelusul acasa, cei doi tineri parinti au inceput sa inteleaga ce inseamna nopti nedormite si viata de parinte, intre timp, acestia s-au hotarat si cine le vor fi nasi de botez al copilului lor, Andreea se astepta ca ea sa fie nasa si era extrem de incantata, ea spera ca daca tot nu poate avea copii, macar sa-l boteze pe fiul Adelei insa aceasta a ales-o pe Delia iar Andreei i s-a activat din nou o mare suferinta.
VERSIUNEA 1.
VERSIUNEA 2.

Un nou episod din serialul dvs preferat, Adela, poate fi urmarit aici, incepand cu data de 28 Aprilie 2022. Vizionati acum, ADELA – Sezonul 3 Episodul 14. Urmatorul episod: Joi seara.