Casa iubirii

Casa iubirii Sezonul 1 Episodul 24 din 27 Aprilie 2022

Casa iubirii sezonul 1

Revedem ediția din 27 aprilie 2022 a emisiunii Casa iubirii sezonul 2 episodul 24 ce va fi disponibila in data 27.04.2022 de la inceput de saptamana reluam sirul evenimentelor.

Daca atunci Kinga a dezvaluit ca isi doreste sa isi indrepte atentia spre Robert si spre Sorin pentru a-i cunoaste mai bine, in editia de miercuri aceasta il va chema in camera rosie pe Catalin, caruia ii va darui un sandvis pregatit cu mainile ei.

Desi a parasit competitia, Bianca Mitroi inca reuseste sa-i surprinda pe concurentii aflati inca in Casa iubirii. Invitata saptamana trecuta in platoul Teo Show, imediat dupa ce a parasit competitia Casa iubirii, Bianca Mitroi a marturisit cu emotie in glas faptul ca regreta enorm ca a fost eliminata deoarece si-ar fi dorit sa continue sa-l cunoasca pe Sorin, intrucat a realizat ca il place si ca s-ar vedea intr-o relatie cu el.

Casa iubirii din 27 Aprilie 2022 Online


Un show impresionant precum “Casa iubirii” beneficiaza de o constructie impresionanta, care se intinde pe 1000 de metri patrati. A fost ridicata de la 0 si constituie un adevarat hub de productie, la cele mai inalte standarde, cu toate facilitatile tehnologiei moderne, casa este dotata cu livinguri spatioase, spatii de relaxare, interactiune si entertainment. O piscina interioara incalzita si doua gradini interioare fac parte si ele din farmecul acestei case atat de primitoare, incaperile sunt inconjurate de 360 de grade de tunel neluminat, echipat cu 350 de metri patrati de geam dicroic, prin care concurentii vor fi filmati fara ca ei sa observe acest lucru. 40 de camere – un mix alcatuit din camera robotice, vizibile concurentilor, dar si camere care nu sunt vizibile din platou, vor filma toate intamplarile cotidiene din viata celor aflati in Casa iubirii.
VERSIUNEA 1 – DUPA ORA 19.00.


Emisiunea Casa iubirii este difuzata de luni si pana duminica si va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Casa iubirii sezonul 1 de Miercuri 27 aprilie 2022 de la ora 15:00 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!