Insula iubirii sezonul 6 episodul 1 din 2 Mai 2022

Va asteptam aici la data de 2 Mai 2022, sa urmariti reality show-ul Insula iubirii sezonul 6 episodul 1 disponibil online integral si complet HD.
insula iubirii 2 mai 2022 online

Intra aici pentru a urmari online HD, Insula iubirii sezonul 6 episodul 1 din data de 2 mai 2022 Integral.

Se pare ca intalnirile continua, iar cuplurile ce se bazau pe incredere reciproca nici nu mai exista. Fiecare baiat din cupluri a cedat ispitelor, unii mai mult altii mai putin, iar fetele se declara socate de ceea ce se intampla pe partea cealalta a insulei. In aceasta seara vom vedea noi date-uri unde vor avea loc alte lucruri incredibile. Ispitele masculine de la Insula Iubirii, sezonul 6, sunt: Bogdan Ionescu, Catalin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hardoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu si Cristian Grigorescu.

Insula iubirii Sezonul 6 Episodul 1 din 2 mai 2022 HD

Tot in Editia 1, veti vedea ce se intampla la o iesire pe plaja, aproape de miez de noapte. Dupa distractie vin si intamplari stranii, iar la un moment dat se fac disparuti concurenti, fapt care ii ingrijoreaza pe ceilalti. Aflati ce s-a intamplat pana la urma, dar si ce replica le va da acestia celor care ii asteptau cu sufletul la gura, pe malul marii.Cat despre baieti, astazi vom vedea daca acestia vor afla mai multe despre relatiile iubitelor lor cu ispitele. Noul sezon le va aduce telespectatorilor o multime de surprize. Noi povesti de viata, mai multe ispite, noi locatii si mult mai multe provocari, sunt doar cateva dintre ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii. Nu ratati aceasta seara mirifica si aflati lucruri uluitoare de pe insula iubirii, unde lucrurile iau intorsaturi total neasteptate.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 22.30 pe Antena 1 iar acum vizionam Insula iubirii sezonul 6 Episodul 1 cu difuzat online integral 2 mai 2022 dupa serialul serii.

Versiunea 1.
Versiunea 2.

Aflati povestea celor 5 cupluri si nu ratati prima editie a show-ului de senzatie, care va ofera o noua runda prin care fidelitatea este pusa la grea incercare atunci cand ispitele isi ascut armele. Vedeti cum baietii au deja o parere prea buna despre ispite, pe care le numesc chiar zane, iar fetele se uita lung la cei care urmeaza sa le strice relatiile si sa le ia locul barbatului lor. Vizionati in aceasta seara emisiunea Insula Iubirii Sezonul 6 Episodul 1 ora 20:30 pe Antena 1.